Στην Ελλάδα το Cage της Movcam για την Sony A7S


Στην Ελλάδα το Cage της Movcam για την Sony A7S

To Cage της Movcam είναι ιδανικό για τον χειρισμό της Sony A7S για λήψη video.

Movcam A7s Cage – Σύστημα Υποστήριξης για τη Sony A7s
Κωδ.: MOV-A7SCAGE
Το Movcam A7s Cage είναι μια ειδική κατασκευή συμβατή με την Sony A7S (αλλά και τις A7 & A7R) που σας επιτρέπει αφενός να προσαρμόσετε άφοβα στην κάμερά σας οποιοδήποτε αξεσουάρ και αφετέρου της χαρίζει στιβαρό και σταθερό κράτημα.
Κατασκευάζεται από αλουμίνιο κάτι που το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό αλλά και ελαφρύ. Παρότι αγκαλιάζει στην ουσία την A7S, ο μελετημένος σχεδιασμός του σας επιτρέπει να έχετε απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλα τα χειριστήρια της μηχανής.

H προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι στα 295 ευρώ.

MOV-A7SCAGE-1

MOV-A7SCAGE-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!