Videography

H Moment παρουσιάζει αναμορφικό φακό για κινηματογραφιστές με smartphone

Τα προϊόντα της Moment είναι γνωστά σε φωτογράφους που τους αρέσει να δουλεύουν και με smartphones. Τώρα, η εταιρεία παρουσιάζει ένα αναμορφικό φακό που απευθύνεται στους κινηματογραφιστές του είδους.

Το νέο project αφορά έναν add-on φακό που προσαρτάται στο φακό του smartphone και επιτρέπει σε κινηματογραφιστές να καταγράφουν video που συμπιέζει την εικόνα προσφέροντας γωνία εξαιρετικά μεγάλου εύρους και με αντανακλάσεις από το φακό, όπως στις blockbusters ταινίες του Hollywood.

Όπως και οι προηγούμενοι φακοί της Moment έτσι και ο νέος αναμορφικός φακός είναι συμβατός με την κάμερα των iPhone, των Pixel και των Samsung Galaxy smartphones.

Για την αποσυμπίεση της εικόνας από τον αναμορφικό φακό η Moment σκοπεύει να αναβαθμίσει την εφαρμογή της για την κάμερα επιτρέποντας να επιτυγχάνει τη διαδικασία κατά τη διάρκεια της λήψης. Προς το παρόν ο χρήστης μπορεί να το κάνει αυτό μέσω της εφαρμογής Filmic Pro.

Η εταιρεία για να στηρίξει το νέο της προϊόν που κοστίζει $149 «τρέχει» καμπάνια στην πλατφόρμα
Kickstarter.

αναμορφωτικό φακό

αναμορφωτικό φακό

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να συνεχίσετε την περιήγησή σας στο pttl.gr, παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Ad Blocker.

Οι διαφημίσεις μας επιτρέπουν να διατηρούμε το περιεχόμενο δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας. Χωρίς τη διαφημιστική υποστήριξη, η λειτουργία και η εξέλιξη του site δεν θα ήταν εφικτές.

Μόλις απενεργοποιήσετε το Ad Blocker, ανανεώστε τη σελίδα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του pttl.gr.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.