My Turning Point διαγωνισμός από τη Samyang


My Turning Point διαγωνισμός από τη Samyang

Το 2014 είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών για τη Samyang και με το διαγωνισμό της μας καλεί να μοιραστούμε το δικό μας σημείο καμπής και να αφηγηθούμε την προσωπική μας ιστορία αλλαγής, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω της ιστοσελίδας της Samyang στο Facebook, ενώ οι νικητές θα αναδειχθούν μέσω της ψηφοφορίας του κοινού σε συνδυασμό με την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής της εταιρείας.
Τα βραβεία των νικητών είναι:
– ο νικητής της πρώτης θέσης θα κερδίσει 10.000.000 WON (περίπου 6.820 ευρώ)
– ο νικητής της δεύτερης θέσης θα κερδίσει 3.000.000 WON (περίπου 2.046 ευρώ)
– ο νικητής της τρίτης θέσης θα κερδίσει 1.000.000 WON (περίπου 682 ευρώ)
– οι 15 νικητές της τέταρτης θέσης θα κερδίσουν φακούς της σειράς Cine της εταιρείας

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό χρειάζεται να κάνετε Like στην ιστοσελίδα της Samyang στο Facebook και στη συνέχεια να στείλετε την ιστορία της προσωπικής σας αλλαγής συνοδευόμενη από βίντεο ή φωτογραφίες που δημιουργήσατε χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της εταιρείας. Το βίντεο θα πρέπει να έχει διάρκεια έως 3 λεπτά.

Παράλληλα μπορείτε να διαλέξετε τις αγαπημένες σας συμμετοχές και να ψηφίσετε υπέρ τους έως τις 16 Απριλίου 2014. Μπορείτε να ψηφίσετε όσες ιστορίες σας αρέσουν και να προσκαλέσετε και τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να κερδίσετε κάρτες δώρων αξίας 20 δολαρίων για αγορές από το Ίντερνετ (συνολικά 50 τυχεροί).

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός έως τις 31 Μαρτίου 2014 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 23 Απριλίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Samyang

Πηγή:

Samyang Optics
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

1 σχόλιο

  • #
    1

    Δεν υπάρχει διαγωνισμός χωρίς φβ… κρίμα ήθελα να πάρω μέρος .
    Η samyang ειδικά με τους cine lens τα έχει πάει πολύ καλά .

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!