Έρχεται το NAB Show 2014


Έρχεται το NAB Show 2014

Το Λας Βέγκας ετοιμάζεται να υποδεχτεί το μεγαλύτερο show παγκοσμίως όσον αφορά τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και την ψυχαγωγία, που αριθμεί περισσότερους από 1.550 εκθέτες ενώ τουλάχιστον 93.000 άνθρωποι από 156 χώρες έχουν επισκεφτεί τη διοργάνωση. Το φετινό μότο της διοργάνωσης είναι “Play to win” και όσοι επισκεφτούν την έκθεση θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με τα τελευταία δημιουργήματα των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας.

Παράλληλα με την έκθεση, το NAB Show 2014 περιλαμβάνει μια πληθώρα επιμορφωτικών σεμιναρίων, ο αριθμός των οποίων ξεπερνά τα 500, με ομιλητές παγκοσμίου εμβέλειας. Η έναρξη τους είναι στις 5 Απριλίου και μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα διαφορετικά συνέδρια και workshops αυτά που σας ενδιαφέρουν. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο πρόγραμμα του Post Production World αλλά και των Marquee Events. Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης υπάρχει μία πολύ πρακτική μηχανή αναζήτησης για να βρείτε ευκολότερα αυτό που ψάχνετε, ενώ υπάρχει και ένα πολύ κατατοπιστικό πρόγραμμα με όλες τις εκδηλώσεις της διοργάνωσης ανά ημέρα και ώρα. Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι επίσης η εφαρμογή my Nab Show, ένα δωρεάν εργαλείο, που σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε αυτό που ψάχνετε και να προγραμματίσετε τις δραστηριότητές σας εύκολα και γρήγορα.

Η έκθεση είναι οργανωμένη σε 8 θεματικές κατηγορίες:
– Acquisition & Production
– Display Systems
– Distribution/Delivery/Online Video
– Management & Systems
– Outdoor / Mobile Media
– Post-Production
– Pro Audio
– Radio

Η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 7 έως τις 10 Απριλίου σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
– Δευτέρα 7 έως Τετάρτη 9 Απριλίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.
– Πέμπτη 10 Απριλίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.
Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλουν: ξεκινάνε από 150 δολάρια για το πακέτο Session 3-Pack Pass και φτάνουν έως και τα 1.349 δολάρια για το Smart Pass με το οποίο έχετε πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες της διοργάνωσης. Δείτε όλα τα πακέτα για την είσοδο σας με αναλυτικό τιμοκατάλογο εδώ. Μπορείτε να εξασφαλίσετε έκπτωση στο εισητήριό σας αν κάνετε την εγγραφή σας έως τις 3 Απριλίου.

Δείτε το τρέιλερ της φετινής διοργάνωσης:

Δείτε στιγμιότυπα από το NAB Show 2103:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

NAB show Show

Πηγή:

NAB Show
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!