NAB Show 2015, ξεκινάει σε λίγες ημέρες


NAB Show 2015, ξεκινάει σε λίγες ημέρες

Αν και δεν πρόκειται για ένα Show που σχετίζεται άμεσα με την φωτογραφία, οι ανακοινώσεις εξοπλισμού για λήψη video τραβούν κάθε χρόνο την προσοχή μας.

Το 2014 στα πλαίσια του NAB Show ανακοινώθηκε η Sony A7s και το DJI Phantom 2 Vision+ και φέτος αναμένουμε να δούμε τι μας περιμένει, με αρκετές φήμες να μιλούν για την ανακοίνωση από την DJI του Phantom 3.

To NAB Show επισκέφτηκαν πέρσι περίπου 98.000 άτομα, 27.000 από τους οποίους ήταν από 159 χώρες του κόσμου. Με 1726 εκθέτες το σίγουρο είναι ότι οι επισκέπτες δεν θα προλαβαίνουν να δουν τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν.

Για φέτος δίνεται μεγάλη σημασία στην βιομηχανία των drones και θα υπάρχει ειδικός χώρος για παρουσιάσεις.

Παράλληλα με την έκθεση, το NAB Show 2015 περιλαμβάνει μια πληθώρα επιμορφωτικών σεμιναρίων με ομιλητές παγκοσμίου εμβέλειας.

Η έκθεση είναι οργανωμένη σε 8 θεματικές κατηγορίες:
– Acquisition & Production
– Display Systems
– Distribution/Delivery/Online Video
– Management & Systems
– Outdoor / Mobile Media
– Post-Production
– Pro Audio
– Radio

Το NAB Show 2015 θα λειτουργήσει από τις 11 έως τις 16 Απριλίου στο Las Vegas Convention Center, αλλά και σε ξενοδοχεία της πόλης.

Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλουν ξεκινώντας από τα 200 δολάρια για το πακέτο Session 3-Pack Pass and Exhibits-only και φτάνουν έως και τα 1.599 δολάρια για το Smart Pass με το οποίο έχετε πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες της διοργάνωσης.

Δείτε όλα τα πακέτα για την είσοδο σας με αναλυτικό τιμοκατάλογο εδώ. Μπορείτε να εξασφαλίσετε έκπτωση στο εισητήριό σας αν κάνετε την εγγραφή σας έως τις 9 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του NAB Show.

nab-show

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

NAB show NAB Show 2015

Πηγή:

NAB Show 2015
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!