National Geographic Nature Photographer 2016: Ανακοινώθηκαν οι μεγάλοι νικητές


National Geographic Nature Photographer 2016: Ανακοινώθηκαν οι μεγάλοι νικητές

To National Geographic ανακοίνωσε τους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας Nature Photographer of the Year 2016.

Μεγάλος νικητής είναι ο ο Γάλλος Greg Lecoeur με τη φοβερή λήψη “Sardine Run”, όπου ένα κοπάδι σαρδέλες στη Νότιο Αφρική δέχεται επίθεση από θηρευτές, δελφίνια και πτηνά και με την οποία είχε κερδίσει και στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας Siena International Photo Awards.

Την πρώτη θέση στη κατηγορία Τοπίο κέρδισε ο Ολλανδός Jacob Kaptein.

jacob-kaptein

Στη κατηγορία πορτραίτα ζώων, νικητής είναι ο Ινδός Varun Aditya, με την εικόνα ενός φιδιού σε ένα κλαδί.

varun-aditya

Πρώτη θέση στη κατηγορία Περιβαλλοντολογικά θέματα για τον Ρώσο Vadim Balakin με τα απομεινάρια μίας πολικής Αρκούδας σε ένα από τα νησιά της Νορβηγίας, η οποία φαίνεται να πέθανε από ασιτία.

vadim-balakin

Δείτε τις υπόλοιπες εικόνες που ξεχώρισαν εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!