Αυτοί είναι οι νικητές του Travel Photographer of The Year 2017 του NG


Αυτοί είναι οι νικητές του Travel Photographer of The Year 2017 του NG

Το National Geographic παρουσιάζει τους μεγάλους νικητές του Travel Photographer of The Year 2017.

Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν περίπου 15.000 εικόνες από φωτογράφους από 30 χώρες. Κάθε νικητής απέσπασε το ποσό των 2.500 δολαρίων, ενώ ο μεγάλος νικητής κέρδισε και ένα 10ήμερο ταξίδι στα νησιά Γκαλαπάγκος.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού και της κατηγορίας Nature (φύση) είναι ο Sergio Tapiro Velasco με την εντυπωσιακή φωτογραφία του ηφαιστείου Colima από το Μεξικό και την έκρηξη του τον Δεκέμβριο του 2015.

Στη δεύτερη θέση της κατηγορίας Nature είναι η εικόνα του Hiromi Kano με μία εικόνα κύκνων από την Ιαπωνία.

Στην κατηγορία Nature η επιλογή του κοινού για την καλύτερη φωτογραφία ανήκει στον Hymakar Valluri και είναι ένα κολύμπρι από τα δάση του Εκουαδόρ.

Περνάμε στην κατηγορία People (άνθρωποι) όπου μεγάλος νικητής είναι ο F. Dilek Uyar με μία εικόνα από ένα Δερβίση να χορεύει στην Τουρκία.

Δεύτερη θέση στον Julius Y. από το μουσείο Rijksmuseum του Άμστερνταμ.

Την τρίτη θέση πήρε η εικόνα του Rodney Bursiel από του επαγγελματία σέρφερ Donavon Frankenreiter στα Fiji.

Στην κατηγορία People το βραβείο κοινού απέσπασε ο MD Tanveer Hassan Rohan από κουβαλητές άμμου στο ποταμό Dhaleswari του Munshiganj, στο Μπαγκλαντές.

Τέλος έχουμε την κατηγορία Cities μεγάλος νικητής είναι ο Norbert Fritz με την εικόνα από την βιβλιοθήκη της πόλης της Στουτγκάρδης.

Στη δεύτερη θέση ο Andy Yeung από μία εικόνα από το Whampoa Garden του Χόνκ Κόνγκ.

Το βραβείο κοινού της κατηγορίας πήγε στον Kajan Madrasmail για μία εικόνα από την υπαίθρια αγορά της Bangkok.

Δείτε όλες τις εικόνες που ξεχώρισαν στον Travel Photographer of The Year 2017 εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!