Ο National Geographic Traveler Photo Contest 2014 περιμένει τις συμμετοχές μας


Ο National Geographic Traveler Photo Contest 2014 περιμένει τις συμμετοχές μας

Ο διαγωνισμός National Geographic Traveler Photo Contest 2014 έχει τις εξής κατηγορίες:
– Travel Portraits
– Outdoor Scenes
– Sense of Place και
– Spontaneous Moments
Μπορείτε να συμμετάσχετε με όσες φωτογραφίες θέλετε, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 15 δολάρια ανά φωτογραφία.

Η επιλογή των νικητών θα γίνει σε δύο φάσεις οι οποίες θα ολοκληρωθούν γύρω στις 31 Ιουλίου. Θα αναδειχθούν 3 μεγάλοι νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν:
Πρώτη θέση: μια 8ήμερη εκδρομή στην Αλάσκα για δύο
Δεύτερη θέση: ένα 5ήμερο Workshop φωτογραφίας στη Santa Fe, το οποίο περιλαμβάνει και επισκέψεις σε διάφορες περιοχές στο Νέο Μεξικό.
Τρίτη θέση: μια 6ήμερη κρουαζιέρα με ιστιοφόρο για δύο, με την Schooner American Eagle.
Επίσης θα απονεμηθούν και 7 ακόμα μετάλλια τα οποία συνοδεύονται από 200 δολάρια, το DVD “The Art of Travel Photography”, και μια εκτύπωση της φωτογραφίας που διακρίθηκε.
Όλες οι φωτογραφίες που θα διακριθούν θα δημοσιευτούν στο τεύχος του National Geographic Traveler (Δεκέμβριος 2014- Ιανουάριος 2015) και στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, ενώ οι δημιουργοί τους θα κερδίσουν επιπλέον μια ετήσια συνδρομή για το περιοδικό του National Geographic Traveler.

Διαβάστε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής και πάρτε μέρος μέχρι τις 30 Ιουνίου στις 12:00 p.m. EDT (δηλαδή στις 19:00 ώρα Αθήνας). Μπορείτε επίσης να δείτε τις συμμετοχές στο διαγωνισμό ανά κατηγορία ή ανά εβδομάδα.

Η ιστοσελίδα του διαγωνισμού μας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσουμε τις εικόνες που μας άρεσαν για να τις χρησιμοποιήσουμε ως wallpaper ή να παίξουμε με κάποια από αυτές on line με τη λειτουργία puzzles.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!