Η Nauticam ανακοίνωσε νέα υποβρύχια θήκη για το Atomos Shogun


Η Nauticam ανακοίνωσε νέα υποβρύχια θήκη για το Atomos Shogun

Τώρα μπορείτε να κάνετε υποβρύχιες λήψεις βίντεο σε ανάλυση 4Κ με τη θήκη Nauticam για το Atomos Shogun.

Η θήκη NA-Nauticam προσφέρει τη βέλτιστη δυνατή θέαση της οθόνης των 7″ του Atomos Shogun, διατηρώντας μάλιστα τη δυνατότητα χρήσης της οθόνης αφής για τις βασικές λειτουργίες. Επιπρόσθετα υπάρχουν πλήκτρα αφής για την εγγραφή και την αναπαραγωγή βίντεο.

Για να ασφαλιστεί η θήκη χρησιμοποιούνται τρεις διακόπτες και για να αφαιρεθεί το Atomos Shogun θα πρέπει να γυρίσει η θήκη με την οθόνη προς τα κάτω. Αυτό επίσης βοηθάει στο να αλλάζουν ευκολότερα οι μπαταρίες, οι κάρτες μνήμης και να συνδέονται τα καλώδια.

Όπως και σε άλλες θήκες της Nauticam, υπάρχει το σύστημα εντοπισμού διαρροών Vacuum System, το οποίο με ηχητικό και οπτικό σήμα ειδοποιεί το χρήστη σε περίπτωση διαρροής.

Εφόσον η εγγραφή υψηλής ανάλυσης βίντεο δημιουργεί μεγάλες θερμοκρασίες, η συγκεκριμένη θήκη είναι εφοδιασμένη με δύο ανεμιστήρες οι οποίοι διοχετεύουν το ζεστό αέρα στην πλάτη της, η οποία ψύχεται από το νερό. Οι ανεμιστήρες αυτοί τροφοδοτούνται από μία μπαταρία NP-F550 της Sony και δίνει αυτονομία περίπου 12 ώρες ανά φόρτιση.

Καθώς το Atomos Shogun λειτουργεί ως εξωτερικός εγγραφέας, παρέχονται ως έξτρα εξοπλισμός όλα τα εξαρτήματα που είναι απαραίτητα για την σύνδεση με τις φωτογραφικές μηχανές Panasonic Lumix DMC-GH4 και Sony A7s.

Οι διαστάσεις της θήκης είναι 285x175x120 χιλιοστά, ζυγίζει 2.3 κιλά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βάθος μέχρι 60 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού. Το κόστος της είναι 4.150 δολάρια.

Για την εύρυθμη λειτουργία της οθόνης αφής με τη θήκη, είναι απαραίτητο να αναβαθμιστεί το Atomos Shogun στο firmware 6.2.

Nauticam Atomos Shogun-2

Nauticam Atomos Shogun-3

Nauticam Atomos Shogun-4

Nauticam Atomos Shogun-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Nauticam
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!