Nauticam NA-120, υποβρύχιο housing για την Canon Powershot S120


Nauticam NA-120, υποβρύχιο housing για την Canon Powershot S120

Η Nauticam ανακοίνωσε το νέο υποβρύχιο housing, Nauticam NA-120, κατάλληλο για την Canon Powershot S120.

Το Nauticam NA-120 προσφέρει πλήρη πρόσβαση στα χειριστήρια της μηχανής (ακόμα και με γάντια) και υψηλή λειτουργικότητα, είναι ανθεκτικό και επιτρέπει την κατάδυση μέχρι 100 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Κάθε κουμπί έχει ετικέτα επισημαίνοντας την λειτουργία που πραγματοποιεί για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση.
Επίσης το Nauticam NA-120 επιτρέπει την χρήση φακών μετατροπής όπως ο ευρυγώνιος Inon UWL-H100 28 M67 Type II ή ο macro φακός Nauticam Super Macro Converter (SMC). Επιπλέον η δυνατότητα προσθήκης του LCD Magnifier επιτρέπει την μεγέθυνση της εικόνας με διοπτρική διόρθωση και μπλοκάρει το φως για καλύτερη θέαση. Το νέο Housing για την Canon S120 δέχεται ειδικές λαβές αλλά και εξωτερικό flash.

Το Nauticam NA-120 ζυγίζει 630 γραμμάρια, έχει διαστάσεις 143x97x95 χιλιοστά και πωλείται στην τιμή των 900 δολαρίων.

Nauticam NA-120

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!