Με το Nauticam NA-A6000 η Sony a6000 θα σας ακολουθήσει στα βάθη των ωκεανών


Με το Nauticam NA-A6000 η Sony a6000 θα σας ακολουθήσει στα βάθη των ωκεανών

Η Sony a6000 έχει ήδη αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές για το ταχύτατο σύστημα αυτόματης εστίασης που έχει, κάτι που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους θελήσουν να την χρησιμοποιήσουν σε δύσκολες φωτιστικές συνθήκες, όπως σε μεγάλο βάθος μέσα σε θάλασσες και λίμνες. Για αυτό ακριβώς τον λόγο αναγκαία είναι η χρήση του νέου υποβρύχιου housing Nauticam NA-A6000.

Το Nauticam NA-A6000, όπως και όλα τα housing της εταιρίας, προσφέρει απόλυτη εργονομία για την χρήση της μηχανή υποβρυχίως, ενώ διαθέτει το ειδικό σύστημα αλλαγής φακών που η εταιρεία χρησιμοποιεί στα housing των DSLR μηχανών. Παράλληλα το σύστημα εντοπισμού διαρροών της Nauticam εξασφαλίζει την πρόληψη τυχόν προβλημάτων.
Επιπλέον το housing έχει δύο υποδοχές για τριπόδι, δέχεται χειρολαβές για εύκολο πιάσιμο και συστήματα flash όπως τα Inon Z-240, D-2000, S-2000, Sea & Sea YS-01 και YS-D1.
Το Nauticam NA-A6000 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και αντέχει να καταδυθεί μέχρι τα 100 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού. Ζυγίζει 1 κιλό και έχει διαστάσεις 192mm x 124mm x 88mm.

Nauticam NA-A6000

Nauticam NA-A6000

Nauticam NA-A6000

Nauticam NA-A6000

Nauticam NA-A6000

Nauticam NA-A6000

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!