Nauticam NA-D5: Υποβρύχιο housing για τη Nikon D5


Nauticam NA-D5: Υποβρύχιο housing για τη Nikon D5

Το Nauticam NA-D5 είναι πιο μικρό και πιο ελαφρύ από το Nauticam NA-D4 (που προοριζόταν για τη Nikon D4), έχοντας βάρος 3.67 κιλά και διαστάσεις 35.7 x 22.4 x 14.8 εκατοστά.

Επιτρέπει στη Nikon D5 να καταδυθεί μέχρι τα 100 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού, δίνοντας πρόσβαση σε όλα τα χειριστήρια της (με νέο χειριστήριο ειδικά για την αλλαγή του ISO) και ενσωματώνοντας ανασχεδιασμένο σύστημα πυροδότησης flashes.
Ένα LED που προσαρμόζεται εσωτερικά του housing στο hot shoe της μηχανής αναλαμβάνει να πυροδοτεί τα flashes, ενώ το νέο housing είναι το πρώτο της Nauticam που είναι συμβατό με τον TTL converter, για τα Sea & Sea YS-D and Inon Series Strobes (26307), Ikelite Strobes (26308) και Sea & Sea YS-250 Strobes (26309).

Στο νέο Nauticam NA-D5 περιλαμβάνεται ως στάνταρ εξοπλισμός το σύστημα για εντοπισμό διαρροών Vacuum Check and Leak Detection System.

Φυσικά το νέο housing είναι συμβατό με τα ειδικά οφθαλμοσκόπια της εταιρείας (180º Enhancing Viewfinder 32201, 45º Enhancing Viewfinder 32203) και τους ειδικούς οπτικούς θόλους στα 250mm, 230mm, 180mm, 140mm για τοποθέτηση διαφόρων φακών των Nikon, Sigma και Tokina, αλλά και τον ειδικό Macro Converter 81201 για τον φακό AF-S 105mm f/2.8G VR.

To Nauticam NA-D5 είναι διαθέσιμο στη τιμή των 5.200 δολαρίων.

Nauticam NA-D5

Nauticam NA-D5

Nauticam NA-D5

Nauticam NA-D5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!