Nauticam NA-V2, υποβρύχιο housing για την Nikon 1 V2


Nauticam NA-V2, υποβρύχιο housing για την Nikon 1 V2

Η Nauticam παρουσιάζει το υποβρύχιο housing για την Nikon 1 V2, Nauticam NA-V2. Μέχρι στιγμή η Nikon δεν παράγει κάποιο υποβρύχιο housing για την V2, αλλά μόνο για τις J1 και J2, οπότε το Nauticam NA-V2 είναι η μόνη επιλογή για όσους θέλουν να καταδυθούν με την V2.
Το Nauticam NA-V2, επιτρέπει στη V2 να καταδυθεί μέχρι 100 μέτρα βάθος ενώ ζυγίζει μόλις 970 γραμμάρια και οι διαστάσεις του είναι 178x126x106 χιλιοστά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκτός της οθόνης και το ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο με την βοήθεια του ειδικού διακόπτη LCD/EVF, ενώ τα κουμπιά λήψης φωτογραφιών και video είναι μεγάλα σε μέγεθος, χρωματισμένα με κόκκινο χρώμα. Το NA-V2 είναι εξοπλισμένο με δείκτη διαρροής, ειδική υποδοχή για τοποθέτηση εξωτερικής οθόνης και υποδοχή για εξωτερικό φωτισμό
Τέλος μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους φακούς Nikkor VR 10-30mm f/2.5-5.6, the Nikkor 10mm f/2 και το νέο Nikkor VR 6.7-13mm f/3.5-5.6, για κάθε ένα από τους οποίους υπάρχει και ειδικό εξάρτημα για να μπορούμε να χρησιμοποιούμε το zoom.
Αναμένεται να κοστίζει 1500$ και να είναι διαθέσιμο μέσα στον Αύγουστο.
Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Nauticam NA-V2

Nauticam NA-V2

Nauticam NA-V2

Nauticam NA-V2

Nauticam NA-V2

Nauticam NA-V2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!