Neutral Density Photography Awards


Neutral Density Photography Awards

Το περιοδικό δημιουργήθηκε το 2008 με σκοπό να προωθήσει την τέχνη της φωτογραφίας και να προβάλλει τη δουλειά φωτογράφων από όλο τον κόσμο, στο παγκόσμιο κοινό.

Ο διαγωνισμός έχει 6 κύριες κατηγορίες, η καθεμία από τις οποίες αποτελείται από 5 υπο-κατηγορίες. Μπορείτε να πάρετε μέρος με όσες φωτογραφίες θέλετε, σε όποιες από τις 30 συνολικά κατηγορίες επιλέξετε. Μπορείτε ακόμα να συμμετάσχετε με την ίδια φωτογραφία σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες.
Οι κατηγορίες του διαγωνισμού είναι οι ακόλουθες:

Advertising:
– Beauty
– Conceptual
– Fashion
– Product
– Other

Fine Art:
– Abstract
– Landscape
– Nudes
– Photomanipulation
– Other

People:
– Children
– Portrait
– Travel
– Wedding
– Other

Architecture:
– Buildings
– Cityscapes
– Industrial
– Interior
– Other

Nature:
– Macro
– Landscapes
– Trees
– Wildlife
– Other

Special:
– Environmental
– Night Photography
– Panoramic
– Photojournalism/Story
– Street Photography

Η επιλογή των νικητών θα γίνει από μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από συνολικά 24 κριτές από όλο το φάσμα των επαγγελματιών που σχετίζονται με τη φωτογραφία: εκδότες, ιδιοκτήτες γκαλερί, αναγνωρισμένοι φωτογράφοι.

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει τον ND Photographer of the year 2014 ο οποίος, εκτός από τον τίτλο, θα κερδίσει 2.500 δολάρια και προβολή στην ιστοσελίδα του περιοδικού για έναν ολόκληρο χρόνο. Οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών θα κερδίσουν από 500 δολάρια και τον τίτλο ND Category Photographer of the year 2014. Οι νικητές των τριών πρώτων θέσεων της κάθε υπο-κατηγορίας θα κερδίσουν συνολικά 90 χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια και προβολή στην online γκαλερί των νικητών. Παράλληλα όσοι διακριθούν με έπαινο (Honorable Mention), θα δουν τη δουλειά τους στην online γκαλερί των Honorable Mentions.

Δείτε πώς να ετοιμάσετε τη συμμετοχή σας, διαβάστε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής και τις πιο συχνές ερωτήσεις και είστε έτοιμοι για να πάρετε μέρος. Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2014, το έργο της κριτικής επιτροπής αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 30 Οκτωβρίου 2014 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 30 Νοεμβρίου 2014.

Η χρηματική συμμετοχή στο διαγωνισμό Neutral Density Photography Awardsμεταβάλλεται σύμφωνα με τις ακόλουθες ημερομηνίες:
Early Deadline: 15 Μαρτίου 2014. Συμμετοχή για μία φωτογραφία 15 δολάρια και για σειρά φωτογραφιών (από 2 έως και 5) 20 δολάρια.
Early Closing Deadline: 30 Ιουνίου 2014. Συμμετοχή για μία φωτογραφία 20 δολάρια και για σειρά φωτογραφιών (από 2 έως και 5) 25 δολάρια.
Final Closing Deadline: 30 Σεπτεμβρίου 2014. Συμμετοχή για μία φωτογραφία 25 δολάρια και για σειρά φωτογραφιών (από 2 έως και 5) 30 δολάρια.
Αν θέλετε να πάρετε μέρος σε περισσότερες από μία κατηγορίες υπάρχει μια σταθερή επιβάρυνση 10 δολαρίων ανά κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

ND Awards
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!