Νέο ACDSee 16 με νέα εργαλεία και φοβερή τιμή


Νέο ACDSee 16 με νέα εργαλεία και φοβερή τιμή

Αcdsee 16 Η ACD Systems παρουσίασε το νέο ACDSee 16 (Windows).  Το νέο πρόγραμμα διαχείρισης και επεξεργασίας εικόνων έχει εξοπλιστεί με νέα εργαλεία και λειτουργίες.  Ανάμεσα σε αυτά είναι:

– Facebook uploader : για άμεσο ανέβασμα και κοινοποίηση των φωτογραφιών σας στο Facebook.

– Reverse geocoding : δυνατότητα επιλογής σε χάρτη της τοποθεσίας που βγάλατε μία φωτογραφία και αντιγραφή των συντεταγμένων στα πεδία IPTC.

– Info Palette – άμεση πρόσβαση κατά την θέαση των φωτογραφιών στα στοιχεία λήψης.

– Gradient Tool : εφαρμογή εφέ σε φωτογραφίες με διαβάθμιση, βολικό ειδικά για φωτογραφίες που έχουν εκτεθεί στο φως ανομοιόμορφα.

– Lens blur filter : με το συγκεκριμένο φίλτρο επιτυγχάνεται πολύ ρεαλιστικό bokeh στο σημείο που επιθυμούμε.

– Tilt-shift effect : εξομοίωση του γνωστού εφέ (εφέ μινιατούρας) που δημιουργείται με τη χρήση ειδικών φακών.

Στο τομέα της διαχείρισης των φωτογραφιών το ACDSee 16 έχει βελτιωθεί σε ταχύτητα, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα back-up των φωτογραφιών σας στο Cloud της εταιρείας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και δοκιμή (trial 15 ημερών) ή αγορά του ACDSee 16 επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ACD Systems εδώ.  Το πρόγραμμα κοστίζει 70$ αλλά για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα πωλείται προς 50$.  Οι κάτοχοι παλαιότερης έκδοσης μπορούν να αναβαθμιστούν για 30$.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ACD Systems ACDSee Software Updates
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!