Νέο Aputure Trigmaster Plus II και ξεχάστε τα καλώδια


Νέο Aputure Trigmaster Plus II και ξεχάστε τα καλώδια

Η νεότερη προσθήκη της Aputure στην κατηγορία των flash trigger (πομπών για ενεργοποίηση flash) που ταυτόχρονα μπορούν να ενεργοποιήσουν και το κουμπί λήψης DSLR μηχανής ασύρματα, είναι το Trigmaster Plus II 2.4G.

Για αρχή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν τηλεχειριστήριο για την DSLR σας, ώστε να την ενεργοποιήσετε από απόσταση χωρίς καλώδια.  Μετά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσει το flash σας εκτός μηχανής σε απόσταση 500 μέτρων, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα και σαν δέκτης.  Αυτό σημαίνει ότι κάθε μονάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο hot shoe της DSLR μας για να ενεργοποιήσουμε το flash που βρίσκεται σε άλλη μονάδα, αλλά και για να τοποθετήσουμε το flash μας εκτός μηχανής.

Το ποδαράκι που μπαίνει στο hot shoe της μηχανής είναι κατασκευασμένο από μέταλλο για να μην σπάει εύκολα, ενώ προστέθηκε και ασφάλεια ώστε να μένει σταθερό στην θέση του, δύο στοιχεία για τα οποία πολλοί χρήστες είχαν εκδηλώσει παράπονα στο παρελθόν για αντίστοιχα προϊόντα της εταιρείας.

Το Trigmaster Plus II συγχρονίζει στο 1/320 του δευτερολέπτου, ενώ μπορείτε να χωρίσετε τα Flash σας, αν χρησιμοποιείται αρκετά, σε διαφορετικά γκρουπ (zones).  Τροφοδοτείται από ΑΑ μπαταρίες και είναι εξοπλισμένο με έξι επιπέδων δείκτη για να παρακολουθείτε την ενέργεια που έχετε ακόμα προς χρήση.

Μπορείτε να το βρείτε προς μόλις 59,00$ για μία μονάδα, ή 109,00$ για δύο μονάδες στο ebay.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Aputure ebay
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!