Νέος Γενικός Διευθυντής του τομέα Business Imaging & Professional Print στην Intersys


Νέος Γενικός Διευθυντής του τομέα Business Imaging & Professional Print στην Intersys

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Η Intersys ισχυροποιεί την Ομάδα Διοίκησης με την ανάληψη της Γενικής Διεύθυνσης του τομέα Business Imaging & Professional Print από την
Κα Μαρίκα Λάμπρου

Αθήνα, 24 Νοεμβρίου 2014 – Η Intersys A.E., αντιπρόσωπος των οίκων Canon, Océ, Pioneer, Olympus, Haier, TomTom, Hisense, Telefunken και NEC Display Solutions στην Ελληνική αγορά, ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, της Κας Μαρίκας Λάμπρου, διευθυντικού στελέχους με μακρά και επιτυχημένη πορεία στην αγορά πληροφορικής. Στο παρελθόν, η Κα Λάμπρου έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις τόσο σε πολυεθνικές εταιρείες (Hewlett Packard, Microsoft) όσο και σε ελληνικές, με πιο πρόσφατη αυτήν της Διευθύνουσας Συμβούλου της SingularLogic.

Η κ. Ελένη Παπανδρέου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Intersys, δήλωσε σχετικά:
«Η οικογένεια της Intersys γίνεται πιο πλούσια με τον ερχομό της Μαρίκας Λάμπρου. Η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και η ευρεία εμπειρία της σε συνδυασμό με ένα αυθεντικά μαχητικό πνεύμα, δίνουν νέα ώθηση στις προσδοκίες μας για την περαιτέρω διεύρυνση και ενίσχυση της δραστηριότητας του τομέα Business Imaging & Professional Print της εταιρείας μας.»
Αντίστοιχα η Κα Λάμπρου δήλωσε τα εξής:
«Με μεγάλη χαρά γίνομαι μέλος της Intersys, μιας εταιρείας που έχει καταφέρει επί 50 και πλέον χρόνια να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων ακόμα και στις δύσκολες εποχές. Στόχος μου είναι να συνεισφέρω στη δυναμική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας και στην περαιτέρω εδραίωσή της στην ελληνική αγορά. »

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Intersys
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!