Νέα κάρτα μνήμης CF με ταχύτητα 800x από τη Transcend


Νέα κάρτα μνήμης CF με ταχύτητα 800x από τη Transcend

Η Transcend παρουσίασε τη νέα κάρτα μνήμης Transcend Premium 800x Compact Flash, ιδανική για τη λήψη εικόνων υψηλής ανάλυσης.

Με υψηλή ταχύτητα ανάγνωσης 120MB ανά δευτερόλεπτο και ταχύτητα εγγραφής 60MB ανά δευτερόλεπτο και μεγέθη μέχρι 256GB, η νέα κάρτα είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση. H νέα κάρτα μνήμης υποστηρίζει το πρότυπο Video Performance Guarantee (VPG-20) στην εγγραφή video και είναι ιδανική για καταγραφή Full HD 1080p video.
Είναι κατασκευασμένη από MLC NAND Flash memory chip και ενσωματωμένη BCH ECC (Error Correction Code) τεχνολογία για μεγαλύτερη αξιοπιστία και διάρκεια ζωής.

Η Transcend Premium 800x Compact Flash θα είναι διαθέσιμη σε 64GB (179 δολάρια), 128GB (349 δολάρια) και 256GB (699 δολάρια)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Transcend
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!