Νέα ψηφιακή μηχανή Kodak PixPro Astro Zoom AZ361


Νέα ψηφιακή μηχανή Kodak PixPro Astro Zoom AZ361

H Kodak όπως είχαμε δει είχε έρθει σε συμφωνία με τη μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία JK Imaging, ώστε η τελευταία να μπορεί να παράγει φωτογραφικές μηχανές με το brand name, Kodak.

H πρώτη μηχανή λοιπόν είναι γεγονός.  Πρόκειται για τη PixPro Astro Zoom AZ361.

Kodak PixPro Astro Zoom AZ361

H μηχανή έχει αισθητήρα των 16 megapixels με δυνατότητα ρύθμισης του ISO μέχρι 3200 και λήψη HD video 720p. Ο φακός με το τεράστιο οπτικό ζουμ 36x (24mm-864mm), αποτελείται από 16 οπτικά στοιχεία σε 14 γκρουπ και είναι εξοπλισμένος με σταθεροποιητή. Τέλος η οθόνη είναι μεγέθους 3″ και η τροφοδοσία της μηχανής γίνεται από μπαταρία λιθίου.
Μπορείτε να τη βρείτε στην νέα ιστοσελίδα της Kodak (JKLTD) προς 229$.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Kodak αναμένουμε το επόμενο διάστημα τη κυκλοφορία τουλάχιστον 5 νέων φωτογραφικών μηχανών, την AZ521 με 52x ζουμ, την AZ362 με Full HD video, τις μικρές FZ41 και FZ51 και τη κάμερα δράσης (action camera) SPZ1.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

JK Imaging Kodak slrlounge

Πηγή:

slrlounge
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!