Νέες ψηφιακές φωτογραφικές κορνίζες από τη Braun


Νέες ψηφιακές φωτογραφικές κορνίζες από τη Braun

Η γερμανική Braun ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της νέας σειράς ψηφιακών φωτογραφικών κορνιζών της.
Οι νέες Braun DigiFrame έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και θα χωρίζονται σε κορνίζες με LCD, LED και LED Backlight panels. Επίσης έχουν ενσωματωμένα ηχεία και δυνατότητα αναπαραγωγής video και MP3, ενώ υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζουν ρολόι και ημερολόγιο. Τέλος όλες οι νέες κορνίζες θα υποστηρίζουν την τοποθέτηση τους σε landscape ή portrait θέση.
Οι νέες κορνίζες θα έχουν ενσωματωμένη μνήμη, ανάλογα με το μοντέλο από 256Mb μέχρι 4GB και θα έχουν υποδοχές για κάρτες μνήμης και USB sticks.
Οι τιμές των νέων κορνιζών της Braun αρχίζουν ανάλογα με το μέγεθος και την τεχνολογία panel από 50 ευρώ μέχρι 1400 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Braun Photo Frames

Πηγή:

Braun
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!