Αναβάθμιση Firmware για τη Nikon D7200


Αναβάθμιση Firmware για τη Nikon D7200

Νέο Firmware για την DSLR μηχανή της Nikon, την Nikon D7200, διατίθεται από την ιαπωνική εταιρεία.

Με το νέο Firmware, έκδοση 1.02 έχουμε τις εξής αλλαγές:
• Ο ασύρματος πομπός WT-7 υποστηρίζεται πλέον.
• Επιδιορθώθηκαν τα ακόλουθα ζητήματα:
– Εάν είχε επιλεχθεί Ενεργοποίηση για Αυτόμ. έλεγχος παραμόρφ., εμφανιζόταν παραμόρφωση στις άκρες των φωτογραφιών που είχαν ληφθεί με την επιλογή NEF (RAW) + Βέλτισ. JPEG για Ποιότητα εικόνας και την επιλογή Μεσαίο για Μέγεθος εικόνας.
– Δεν εγγράφονταν φωτογραφίες ορισμένες φορές.
– Ορισμένες φορές δεν επιτυγχανόταν η βέλτιστη έκθεση σε φωτογραφίες που λαμβάνονταν σε ζωντανή προβολή χρησιμοποιώντας φακό με ηλεκτρομαγνητικά ελεγχόμενο διάφραγμα (φακοί τύπου Ε και PC-E).

Θα βρείτε το νέο Firmware εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Firmware Updates Nikon Nikon D7200

Πηγή:

Nikon
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!