Αναβάθμιση για τις Nikon D810 και D810A


Αναβάθμιση για τις Nikon D810 και D810A

Νέο Firmware για τις DSLR μηχανές Nikon D810/D810A, διατίθεται από την ιαπωνική εταιρεία.

Tα νέα Firmware, για τις Nikon D810/D810A προσφέρει τις εξής αλλαγές – βελτιώσεις:
– Οι πολλαπλές εκθέσεις δεν εγγράφονταν σωστά.
– Εάν είχε επιλεχθεί Ενεργοποίηση για Αυτόμ. έλεγχος παραμόρφ., εμφανιζόταν παραμόρφωση στις άκρες των φωτογραφιών που είχαν ληφθεί με την επιλογή NEF (RAW) + Βέλτισ. JPEG για Ποιότητα εικόνας και την επιλογή Μεσαίο για Εγγραφή JPEG/TIFF > Μέγεθος εικόνας.
– Οι φωτογραφίες που λαμβάνονταν αμέσως μετά την αλλαγή φακών δεν εγγράφονταν στη σωστή έκθεση.
– Το εικονίδιο προστασίας δεν εμφανιζόταν σωστά.
– Αν είχε επιλεχθεί Ενεργοποίηση για Αυτόμ. έλεγχος παραμόρφ., η φωτογραφική μηχανή σταματούσε να ανταποκρίνεται, όταν ο χρήστης προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες με την επιλογή NEF (RAW) + Βέλτισ. JPEG για Ποιότητα εικόνας, με την επιλογή Μικρό για Εγγραφή NEF (RAW) > Μέγεθος εικόνας, και με την επιλογή RAW κύρια – JPEG δευτερεύουσα για Επιλογή δευτερεύουσας υποδοχής.
– Οι ταχύτητες κλείστρου για το ηλεκτρονικό κλείστρο μπροστινής κουρτίνας ορισμένες φορές ήταν μεγαλύτερες από 1/2.000.
– Δεν εγγράφονταν φωτογραφίες ορισμένες φορές.

Η Nikon D810 έχει μια επιπλέον αλλαγή-βελτίωση η οποία σχετίζεται για τα ανακριβή ιστογράμματα που εμφανίζονταν για ορισμένες εικόνες που προβάλλονταν στην οθόνη ιστογράμματος RGB κατά την απεικόνιση.

Τέλος ο ασύρματος πομπός WT-7 υποστηρίζεται πλέον στις D810/D810A

Το νέο Firmware για την Nikon D810 θα το βρείτε εδώ.

Το νέο Firmware για την Nikon D810Α θα το βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Nikon
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!