Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες των φακών-καμερών της Sony, Sony QX10 και Sony QX100


Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες των φακών-καμερών της Sony, Sony QX10 και Sony QX100

Σήμερα εμφανίστηκαν στο ίντερνετ νέες φωτογραφίες των φακών-καμερών της Sony, Sony QX10 και Sony QX100.
Η νέα ονομασία που φημολογείται ότι θα έχουν είναι SmartShot (συνδυασμός της λέξης Smart-phone και Cyber-Shot) και το νέο ενδιαφέρον νέο είναι ότι θα έχουν οπτικό σταθεροποιητή.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι απόλυτα συμβατοί με Android και iOS συσκευές μέσω της εφαρμογής Playmemories και ότι οι φωτογραφίες θα αποθηκεύονται ταυτόχρονα και στο smartphone. Επίσης θα μπορούμε να ελέγχουμε την έκθεση, ισορροπία λευκού, zoom και εστίαση μέσω του smartphone μας. Τέλος θα καταγράφουν video Full Hd 1080/30p, σε MP4, με πολύ καλή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.
Οι πληροφορίες για την τιμή τους δεν έχουν αλλάξει και λέγεται ότι ο DSC-QX100, ο οποίος θα έχει τον αισθητήρα και τα οπτικά της Sony RX100 II, θα είναι κοντά στα 450 δολάρια και ο DSC-QX10, με τον αισθητήρα της Sony WX150, κοντά στα 250 δολάρια.

H επίσημη ανακοίνωση τους θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου. Μείνετε συντονισμένοι στο pttl.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Sony QX10

Sony QX10

Sony QX10

Sony QX100

Sony QX100

Sony QX100

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!