Νέα σειρά SD κάρτών μνήμης από την Kingston, κατάλληλες για λήψη video 4K


Νέα σειρά  SD κάρτών μνήμης από την Kingston, κατάλληλες για λήψη video 4K

Η Kingston ανακοίνωσε τη νέα σειρά SD καρτών μνήμης SDHC/SDXC UHS-I Speed Class 3 (U3) κατάλληλες για εγγραφή 4K και Ultra-HD video.

Οι νέες κάρτες εγγυούνται ταχύτητες ανάγνωσης 90MB/s και εγγραφής 80MB/s, δηλαδή 9 φορές πιο γρήγορη ταχύτητα στην ανάγνωση και 8 φορές πιο γρήγορη στην εγγραφή από τις απλές κάρτες μνήμης Class 10.
Οι νέες κάρτες είναι κατάλληλες για εγγραφή Full HD (1080p), Ultra HD (2160p), 3D, και 4K2K videos και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε D-SLR, Mirrorless, camcorders και videocameras.

Οι νέες SDHC/SDXC UHS-I Speed Class 3 (U3) είναι διαθέσιμες σε 16GB, 32GB και 64GB με εγγύηση εφόρου ζωής

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Kingston
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!