Νέο LED φωτιστικό από την Tiffen!


Νέο LED φωτιστικό από την Tiffen!

Η χρήση φωτισμού σε φωτογραφίσεις πορτραίτου είναι πολλές φορές απαραίτητη, με τους περισσότερους φωτογράφους πλέον να στρέφονται σε φωτισμό που βρίσκεται μακριά από την μηχανή και ειδικά στον φωτισμό LED.  Με την μικρή κατανάλωση ενέργειας και την έλλειψη εκπομπής θερμότητας τα φωτιστικά LED φαίνονται να είναι η ιδανική λύση.  Πολλές μεγάλες εταιρείες του χώρου προχωράνε στην παρουσίαση μοντέλων με φωτογραφικά χαρακτηριστικά ελπίζοντας να κυριαρχήσουν στην αγορά.

Η Tiffen λοιπόν παρουσίασε (στο PDN show)  το φωτιστικό LED, Lowel GL-1.  Σε συνεργασία με τους φημισμένους φωτογράφους γάμου Brian Marcus και John Solano, η Tiffen  δημιούργησε ένα κατά τα άλλα φωτογραφικό φωτιστικό.  Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του φωτός από 5% μέχρι 100% και η δυνατότητα ρύθμισης της δέσμης φωτός από επικεντρωμένη σε ευρεία ώστε ο φωτογράφος να μπορεί να επιτύχει διαφορετικά εφέ κάθε φορά.  Η τροφοδότηση του γίνεται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου, ενώ πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η σχεδίαση του, στο στυλ της χειρολαβής ενός ηλεκτρικού κατσαβιδιού.  Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους σε τιμή που δεν θα ξεπερνάει τα 800,00 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

PDN show Tiffen
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!