Νέοι φακοί από την Olloclip για το iPhone 5


Νέοι φακοί από την Olloclip για το iPhone 5

Η Olloclip κυκλοφόρησε νέο σύστημα με φακούς, αποκλειστικά για το iPhone 5.  Το σύστημα της Olloclip είναι εύκολο να τοποθετηθεί μπροστά από τον φακό του iPhone, χωρίς κανένα κίνδυνο να τον γρατζουνίσει και χωρίς να χρησιμοποιεί μαγνήτες.  Στο σύστημα περιλαμβάνεται ένας ευρυγώνιος φακός, ένας fish-eye φακός και ένας macro, επιτρέποντας σας να κάνετε λήψεις πολύ διαφορετικές και να ξεδιπλώσετε την δημιουργικότητα σας.  Για την μεταφορά του συστήματος η εταιρεία δίνει ένα μικρό θηκάκι από μικρο-ίνες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πανάκι καθαρισμού.  Το Olloclip λειτουργεί με όλες τις φωτογραφικές εφαρμογές για iOS, όπως το Hipstamatic και το Instagram.

Μπορείτε να το αγοράσετε σε λευκό, κόκκινο ή μαύρο για 69,99 δολάρια από την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ (το κόστος αποστολής είναι 30,00 δολάρια).  Υπάρχει και έκδοση διαθέσιμη για το iPhone 4/4s στην ίδια τιμή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    To προιον είναι πολύ καλο βγαζει τελειες φωτο το πρόβλημα ότι δεν μπορω να το εφαρμοσω στο
    iPhone 5 πεφτει παρολο που είναι για το τηλεφωνο αυτό ξερει καποιος να με βοηθησει ευχαριστω

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!