Έρχεται αυτή την εβδομάδα ο νέος NIKKOR AF-S 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR;


Έρχεται αυτή την εβδομάδα ο νέος NIKKOR AF-S 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NikonRumors την εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να ανακοινωθεί από την Nikon ο νέος NIKKOR AF-S 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR.  Είναι ένας φακός που εδώ και καιρό φημολογείται ότι η Nikon έχει έτοιμο αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή να τον ανακοινώσει.  Ο νέος 80-400mm θα αντικαταστήσει τον παλαιο D που βλέπεται στην διπλανή εικόνα.  Θα είναι διαθέσιμος από τις 14 Μαρτίου στην Ιαπωνία και μέχρι το καλοκαίρι και στον υπόλοιπο κόσμο.  Η τιμή του αναμένεται κοντά στα 2.000 €.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikkor nikonrumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!