Νέα videos δείχνουν τις δυνατότητες των Nikkor φακών


Νέα videos δείχνουν τις δυνατότητες των Nikkor φακών

Στην Nikkor Motion Gallery έχουμε τις εξής συνεντεύξεις:

Επιπλέον έχουμε τα παρακάτω films:

Αθήνα, Ελλάδα, 10 Ιουλίου 2015 – Η Nikon παρουσιάζει σήμερα νέο περιεχόμενο για φιλόδοξους φωτογράφους και κινηματογραφιστές που θέλουν να εμπνευστούν μέσα από πρόσφατα δημιουργικά έργα χρησιμοποιώντας φακούς NIKKOR. Αποτελώντας προσθήκη στη σειρά NIKKOR Motion Gallery, η ταινία «Night Life» (Νυχτερινή ζωή) συνδυάζει αποσπάσματα από μεγεθυμένες εκτυπώσεις video κινουμένων σχεδίων με πραγματικά πλάνα video, ενώ η ταινία «The Thousand and One Nights» (Χίλιες και μια νύχτες) περιλαμβάνει αφηγήσεις από τους μηχανικούς της Nikon που περιγράφουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά και την ιστορία των φακών NIKKOR. Τέλος, η ενότητα «Vol. 2 What makes NIKKOR lenses so appealing?» (Vol. 2 Τι κάνει τους φακούς NIKKOR τόσο ελκυστικούς;) συνεχίζει τη σειρά συνεντεύξεων της NIKKOR με σχεδιαστές φακών.Οι ταινίες του NIKKOR Motion Gallery συγκεντρώνουν κορυφαίους καλλιτέχνες με πείρα σε διάφορα κινηματογραφικά είδη και στυλ, με στόχο να αξιοποιήσουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες απεικόνισης σε βίντεο. Η ταινία «Night Life» παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν την τεχνολογία NIKKOR για να υπερβούν τους περιορισμούς μέσα από την επιδέξια τεχνική και το φωτισμό. Η ταινία εμπλουτίζει το περιεχόμενο που ήδη φιλοξενείται στην τοποθεσία web της NIKKOR, που σχεδιάστηκε για τον εορτασμό της 80ής επετείου της επωνυμίας NIKKOR.
Αυτό το νέο περιεχόμενο αποτελεί μέρος της εορταστικής εκστρατείας NIKKOR, στόχος της οποίας είναι να δείξει ότι ο συνδυασμός της τέχνης με την τεχνολογία εξασφαλίζει αποτελέσματα ιστορικού επιπέδου. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.nikkor.com/history/.

«Night Life», ένα video των Wriggles & Robins
Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές Tom Wrigglesworth και Matt Robinson από το Λονδίνο ξεκίνησαν να εργάζονται μαζί ως Wriggles & Robins το 2008. Από τότε, έχουν διερευνήσει πολλά καινοτόμα μέσα αποτύπωσης αφηγήσεων, ξεκινώντας από τη σύλληψη και προχωρώντας στην παραγωγή και την καλλιτεχνική διεύθυνση πρωτότυπων ιδεών.Η ταινία “Night Life” ακολουθεί άγρια ζώα που αφήνουν την ήσυχη ύπαιθρο για να τρέξουν στους δρόμους του Λονδίνου την ώρα που η πόλη κοιμάται και, στη συνέχεια, επιστρέφουν ξανά στη φύση λίγο πριν την αυγή. Η ταινία “Night Life” δημιουργήθηκε υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του στούντιο WOW. Το WOW είναι ένα στούντιο visual design με γραφεία στο Τόκιο, το Σεντάι και το Λονδίνο.

Έκδοση video του «Vol. 2 What makes NIKKOR lenses so appealing?» με συνεντεύξεις σχεδιαστών φακών
Η έκδοση video του «Vol. 2 What makes NIKKOR lenses so appealing» είναι η δεύτερη από μια σειρά συνεντεύξεων με σχεδιαστές φακών NIKKOR. Με αναφορές στην ιστορία και την παράδοση, οι σχεδιαστές προσεγγίζουν τη σχεδίαση φακών από διάφορες οπτικές γωνίες, ξεκινώντας από τα πλεονεκτήματα των εναλλάξιμων φακών και φθάνοντας μέχρι τους φακούς που θα επέλεγαν οι ίδιοι. Η συνέντευξη παρουσιάζει την κορυφαία ποιότητα και το πνεύμα καινοτομίας που χαρακτηρίζει τους φακούς NIKKOR. Οι σχεδιαστές εκφράζουν το πάθος τους να συνεχίσουν την προσπάθεια να παράγουν τον τέλειο φακό, περιγράφοντας τη φιλοσοφία πίσω από τον σχεδιασμό και το μακρύ δρόμο που απαιτείται από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την τελική παραγωγή.

The Thousand and One Nights
Η ταινία «The Thousand and One Nights» περιλαμβάνει αφηγήσεις των μηχανικών Nikon που περιγράφουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά και την ιστορία των φακών NIKKOR, καθώς και το μέλλον τους. Η ιστορία αρ. 55 (Tale 55) καλύπτει τον φακό Ai NIKKOR 18mm f/4, αναζητώντας το μυστικό της δημοτικότητάς του μέσα από δοκιμαστικές λήψεις και δειγματικές φωτογραφίες αποτυπωμένες με αυτόν τον υπερ-ευρυγώνιο compact φακό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Nikkor Nikon Lenses

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!