Η νέα Nikon D5200 έχει αισθητήρα κατασκευασμένο από την Toshiba


Η νέα Nikon D5200 έχει αισθητήρα κατασκευασμένο από την Toshiba

Η ιστοσελίδα Chipworks αποσυναρμολόγησε την νέα Nikon D5200 και ανακάλυψε ότι ο αισθητήρας, στο νεώτερο DX μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας, είναι κατασκευασμένος από την Toshiba. Αυτό φυσικά είναι μία έκπληξη για όλους αφού η Nikon χρησιμοποιούσε μέχρι στιγμής αισθητήρες κατασκευασμένους είτε από την ίδια (Nikon D3200), είτε από την Sony (κυρίως σε Full Frame μοντέλα όπως η Nikon D600).

 

 

Η πολιτική της Toshiba να εισέλθει δυναμικότερα στον χώρο του imaging (είχαμε δει τις νέες CF κάρτες που παρουσίασε, τον νέο αισθητήρα 20 megapixels, 1/2.3″ και την νέα μικροσκοπική κάμερα για smartphones) είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και ίσως έχει θετικά αποτελέσματα για τον χώρο σε επίπεδα ανταγωνισμού και βελτίωσης των τεχνολογιών.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!