Νέο Flash από την Nissin;


Νέο Flash από την Nissin;

H ιστοσελίδα LightingRumors μας πληροφορεί ότι η Nissin ετοιμάζεται να παρουσιάσει, τον επόμενο μήνα στο Focus On Imaging Show του Birmingham της Μεγάλης Βρετανίας, ένα νέο επαγγελματικό flash μαζί με ένα νέο battery pack (εξωτερική μπαταρία) για flash.

Πρόκειται για το Di700, ένα υψηλών δυνατοτήτων flash, με Guide Number 50, ευρυγώνια κεφαλή 24–200mm, υψηλή ταχύτητα συγχρονισμού, ασύρματη λειτουργία και χαμηλή τιμή.  Θα είναι εξοπλισμένο με LCD οθόνη και ειδικά λαμπάκια διαφορετικού χρώματος για να είναι εύκολη η ανάγνωση των ρυθμίσεων από απόσταση.  Στην χειροκίνητη λειτουργία θα μπορούμε να κατεβάσουμε την δύναμη της λάμψης στο 1/128 της ολικής λάμψης, ενώ ο χρόνος ανακύκλωσης όταν έχουμε πλήρη λάμψη θα είναι τα 4 δευτερόλεπτα.  Φυσικά στο πλάι του flash θα υπάρχει υποδοχή για τοποθέτηση εξωτερικής μπαταρίας.

Nissin di700

Και μιλώντας για εξωτερική μπαταρία ερχόμαστε στην Nissin PS 8, η οποία υπάρχει και επίσημα στον κατάλογο της εταιρείας στο διαδίκτυο, επομένως τα χαρακτηριστικά της είναι γνωστά.  Πρόκειται για μία μπαταρία τεχνολογίας νικελίου-μετάλλου (Ni-MH), χωρητικότητας 3000mAh.  Εκτός από την υποδοχή για flash έχει και υποδοχή USB για φόρτιση συσκευών που χρειάζονται USB θύρα (όπως τα smartphones).  Αν το τοποθετήσετε σε ένα Di866 Mark II βελτιώνει τον χρόνο ανακύκλωσης στα 0.7 του δευτερολέπτου (αν και ιδανική λύση για να αποφύγετε την υπερθέρμανση του flash είναι η χρήση του νέου Flash MG8000 Extreme).

Nissin power pack

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!