Νέες φωτογραφικές τσάντες από την ONA


Νέες φωτογραφικές τσάντες από την ONA

Bowery Antique Cognac FrontΗ γνωστή μας ONA παρουσίασε τέσσερις νέες φωτογραφικές τσάντες και ένα ιμάντα μηχανής.  Πρόκειται για τις The Leather Bowery, The Bolton Street Backpack, The Dark Truffle Leather Brixton, The Smoke Bowery και τον ιμάντα The Presidio Camera Strap.

 

 

 

The Leather Bowery

Κατασκευασμένη από ιταλικό δέρμα και με πολύ ωραίες λεπτομέρειες η Leather Bowery έρχεται να προστεθεί στις επιλογές μας για το μοντέλο Bowery.  Χωράει ένα σώμα DSLR με ένα φακό και ένα έξτρα φακό. Με τιμή στις Η.Π.Α. στα 229$  μπορείτε να τη δείτε εδώ.Bowery Antique Cognac FrontONA Bowery

The Bolton Street Backpack

Η Bolton Street Backpack είναι μία νέα τσάντα πλάτης κατασκευασμένη από αδιάβροχο κανβά με δερμάτινες λεπτομέρειες και έξτρα άνοιγμα στο πλάι για άμεση εξαγωγή του εξοπλισμού μας.  Στο εσωτερικό της χωράει μία DSLR με 3-5 φακούς και αρκετά αξεσουάρ ενώ έχει ειδική θήκη για laptop μέχρι 15″.  Διατίθεται σε τρία χρώματα, με τιμή στις Η.Π.Α. στα 359$ και μπορείτε να την δείτε εδώ.

ONA Bolton Street ONA Bolton Street ONA Bolton Street

The Dark Truffle Leather Brixton

Με υλικό κατασκευής εξαιρετικό ιταλικό δέρμα, η Dark Truffle Leather Brixton, είναι η νέα πρόταση της πετυχημένης Brixton.  Χωράει μία DSLR, 2 ή 3 φακούς και ένα laptop 13″.  Στις Η.Π.Α. κοστίζει 419$ και μπορείτε να τη δείτε εδώ.

ONA Brixton Truffle Leather

The Smoke Bowery

Ακόμα μία επιλογή χρώματος για τη τσάντα Bowery, η Smoke Bowery είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικό υλικό.  Μικρή σε μέγεθος, χωράει μία DSLR με ένα μικρό φακό, κοστίζει στις Η.Π.Α. 119$ και μπορείτε να τη δείτε εδώ.Bowery Smoke

The Presidio Camera Strap

Ο ιμάντας μηχανής Presidio Camera Strap είναι από δέρμα, κερωμένο κανβά και νεοπρέν.  Διαθέσιμος σε τρία χρώματα, κοστίζει στις Η.Π.Α. 69$ και μπορείτε να τον δείτε εδώ.

Presidio Smoke Presidio Smoke

Θα σας ενημερώσουμε για τις τιμές των νέων τσαντών στην ελληνική αγορά σύντομα.

via fstoppers

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ONA Photo Bags
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!