Νέα τσάντα Ona Berlin με αφορμή τα 100α γενέθλια της Leica


Νέα τσάντα Ona Berlin με αφορμή τα 100α γενέθλια της Leica

Με αφορμή τα 100α γενέθλια της Leica, η ONA σε συνεργασία με την Leica, δημιούργησε την νέα τσάντα ONA Berlin.

Είναι σχεδιασμένη για τις μηχανές της σειράς Leica M και έχει την δυνατότητα να μεταφέρει εκτός της μηχανής και 2 με 3 φακούς. Το εσωτερικό της αποτελείται από ειδικό προστατευτικό υλικό σε κόκκινο χρώμα (το χρώμα της Leica). Επιπλέον χωράει ένα tablet και προσωπικά αντικείμενα.
Η ONA Berlin είναι κατασκευασμένη από δέρμα υψηλής ποιότητας, έχει εξωτερικές διαστάσεις (MxYxB) 31.75 x 25.4 x 11.43 εκατοστά, εσωτερικές διαστάσεις (MxYxB) 27.94 x 21.59 x 8.89 εκατοστά και ζυγίζει 1.4 κιλά.

Η ONA Berlin θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα, σε περιορισμένα τεμάχια, μετά τις 16 Απριλίου, στην αρχική των 490 ευρώ (τελική τιμή με Φ.Π.Α.).

Οι φίλοι του pttl.gr μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην ιστοσελίδα της papers.gr, όταν η ONA Berlin γίνει διαθέσιμη, τον κωδικό pttl για να έχουν έκπτωση 10%.
Επίσης όσοι επιθυμούν να δουν την ONA Berlin από κοντά, μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα fotobar της papers στο εμπορικό Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη (11 χμλ. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, 2310-471-338).

ONA Berlin

ONA Berlin

ONA Berlin

ONA Berlin

ONA Berlin

ONA Berlin

ONA Berlin

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!