Στις 10 Οκτωβρίου ανακοινώνεται νέα, μικρή σε μέγεθος, mirrorless από τη Panasonic


Στις 10 Οκτωβρίου ανακοινώνεται νέα, μικρή σε μέγεθος, mirrorless από τη Panasonic

Σύμφωνα με αρκετές φήμες που έχουν κατακλύσει το Ίντερνετ η Panasonic ετοιμάζεται να ανακοινώσει μία νέα mirrorless μηχανή. Η ιδιαιτερότητα της νέας mirrorless είναι ότι θα έχει εξαιρετικά μικρές διαστάσεις, περίπου στο μέγεθος της Sony RX100MII.
Η νέα μηχανή, ίσως με το όνομα GM1, δεν θα έχει μηχανικό κλείστρο και το σώμα της θα είναι από μαγνήσιο με δερμάτινες λεπτομέρειες. Παράλληλα ίσως ανακοινωθεί ένα νέος, μικρός σε διαστάσεις, zoom φακός, με εστιακό μήκος 12-32mm.
Η ανακοίνωση της νέας μηχανής αναμένεται να γίνει επίσημα στις 10 Οκτωβρίου.
Μείνετε συντονισμένοι τις επόμενες ημέρες στο pttl.gr για περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

43rumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!