Νέα σειρά softboxes από την Walimex


Νέα σειρά softboxes από την Walimex

Η γερμανική Walimex δεν έχει πολλά χρόνια ύπαρξης αλλά αργά και σταθερά έχει εισέλθει στον φωτογραφικό χώρο με αρκετά προϊόντα που αφορούν κυρίως τον φωτισμό.

Έτσι μας παρουσιάζει την νέα σειρά softboxes με την ονομασία Orange Line (OL) σε διάφορα σχήματα τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στις περισσότερες επώνυμες μάρκες όπως Balcar, Bowens/S-Type/Aurora, Broncolor, Elinchrom, Hensel, Profoto.  Ορθογώνια, τετράγωνα, οκτάγωνα softboxes από 45cm μέχρι 213cm έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες των φωτογράφων για καλύτερο έλεγχο του φωτός στο στούντιο και όχι μόνο.

Η επαγγελματική σειρά της εταιρείας υπόσχεται καλύτερη διάχυση του φωτός, δυνατότητα (μόνο στα οκταγωνικά softboxes) επιλογής ανάμεσα σε αφαιρούμενες ασημένιες και χρυσές επιφάνειες ανάκλασης, ανθεκτικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες και δύο χρόνια εγγύηση.

Μπορείτε να δείτε όλη την σειρά Orange Line εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Elinchrom Profoto softboxes Walimex
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!