Η Sony ετοιμάζει DSLR που θα δέχεται φακούς των άλλων εταιρειών;


Η Sony ετοιμάζει DSLR που θα δέχεται φακούς των άλλων εταιρειών;

Η ιστοσελίδα SonyAlphaRumors συνεχίζει να μας τροφοδοτεί με μοναδικά νέα, ανάμεσα στα οποία η φήμη για μία νέα Sony DSLR που θα δέχεται φακούς και των άλλων εταιρειών.
Σύμφωνα με τις πηγές της, η μηχανή που θα είναι E-mount, θα έχει ένα σύστημα ικανό να κινεί τον αισθητήρα και να προσφέρει ρύθμιση της εστίασης μέχρι 18mm. Κάτι δηλαδή σαν το σύστημα που χρησιμοποιούσε η Contax AX (δείτε το video που ακολουθεί), η οποία επέτρεπε αυτόματη εστίαση με manual φακούς, μετακινώντας το εσωτερικό της σύστημα με το φιλμ μέσα στη μηχανή. Με αυτό τον τρόπο η νέα Sony θα μπορεί να δέχεται φακούς των Canon, Nikon και Pentax.
Βλέπουμε ότι η Sony συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με καινοτόμα προϊόντα και αν η φήμη επαληθευτεί (όπως λέει η SonyAlphaRumors κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα), τότε η Sony θα μπορούσε να κερδίσει χρήστες των άλλων εταιρειών.
Μείνετε συντονισμένοι στο pttl.gr καθώς αναμένουμε το επόμενο χρονικό διάστημα περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DSLRs Rumors Sony Cameras

Πηγή:

sonyalpharumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!