Νέες ομπρέλες από τη Profoto με δυνατότητα επιλογής βάθους


Νέες ομπρέλες από τη Profoto με δυνατότητα επιλογής βάθους

Η Profoto ανακοίνωσε 12 νέες φωτογραφικές ομπρέλες, με διαφορετικό υλικό κατασκευής, διαφορετική διάμετρο και διαφορετικό βάθος.
Η φωτογραφική ομπρέλα είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στην εργαλειοθήκη των φωτογράφων πορτραίτου και πολλοί φωτογράφοι έχουν παραπάνω από μία στην κατοχή τους.
Οι νέες ομπρέλες χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες Shallow (ρηχές) και Deep (βαθιές), ανάλογα με το βάθος τους. Οι ρηχές διαχέουν το φως σε μεγάλη περιοχή ενώ οι βαθιές επικεντρώνουν το φως σε πιο μικρές περιοχές.
Η κατηγορία Shallow περιλαμβάνει 3 ομπρέλες από διαφορετικό υλικό, Translucent (διαφανή), Silver (ασημί) και White (λευκή) σε δύο μεγέθη Small (μικρό-85 εκατοστά) και Medium (μεσσαίο-105 εκατοστά).
Η κατηγορία Deep περιλαμβάνει 3 ομπρέλες από διαφορετικό υλικό, Translucent (διαφανή), Silver (ασημί) και White (λευκή) σε δύο μεγέθη Large (μεγάλο-130 εκατοστά) και XLarge (πολύ μεγάλο-165 εκατοστά).
Προς το παρόν δεν ανακοινώθηκε το πότε θα είναι διαθέσιμες και σε τι τιμή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lighting Profoto

Πηγή:

Profoto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!