Δείτε την Νέα Υόρκη μέσα από τα μάτια 50 Nokia Lumia 1020


Δείτε την Νέα Υόρκη μέσα από τα μάτια 50 Nokia Lumia 1020

Για το video δημιουργήθηκε η αψίδα “Lumia Arc of Wonder” με την χρήση 50 Nokia Lumia 1020, αψίδα η οποία βγήκε περίπατο στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Για τον χειρισμό της αυτής ιδιαίτερης κατασκευής χρησιμοποιήθηκε το Nokia Microsoft Surface tablet.

Το τελικό αποτέλεσμα ή θα σας ξετρελάνει ή θα σας αφήσει να αναρωτιέστε τι είδατε. Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια του άρθρου.

Δείτε και το video από τα παρασκήνια του ιδιαίτερου αυτού Project.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!