Φωτογράφος των New York Times κερδίζει τον διαγωνισμό Α/Μ φωτογραφίας “I SHOT IT”


Φωτογράφος των New York Times κερδίζει τον διαγωνισμό Α/Μ φωτογραφίας “I SHOT IT”

Η ιστοσελίδα “I SHOT IT” ανακοίνωσε τον νικητή του διαγωνισμού Α/Μ φωτογραφίας για το 2013, ο οποίος κερδίζει το έπαθλο των 20.000$ και μία Leica M Monochrom (αξίας 8.000$). Πρόκειται για τον 38χρονο Damon Winter, φωτογράφο των New York Times και κάτοχο του Pulitzer για το 2009, ο οποίος κέρδισε τον διαγωνισμό με την φωτογραφία ενός group Αμερικανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν. Οι στρατιώτες με τον πλήρη εξοπλισμό τους δημιουργούν ένα προστατευτικό κύκλο γύρω από ένα τραυματισμένο συνάδελφο τους, την ώρα που ένα ελικόπτερο που πλησιάζει για να τον παραλάβει σηκώνει αμμοθύελλα. Ο Damon Winter κέρδισε επίσης έπαινο για μία ακόμη φωτογραφία του που δείχνει τον πρόεδρο των Η.Π.Α., Barack Obama στη βροχή.
Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε τις 26 φωτογραφίες που διακρίθηκαν μπορείτε να πατήσετε εδώ.
Η επίσημη ανακοίνωση βρίσκεται εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Competition Results I SHOT IT
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!