Τα πρώτα μπλουζάκια με ενσωματωμένη κάμερα είναι εδώ, υποδεχτείτε τα NEWVIEWWEAR


Τα πρώτα μπλουζάκια με ενσωματωμένη κάμερα είναι εδώ, υποδεχτείτε τα NEWVIEWWEAR

Τα νέα ρούχα NEWVIEWWEAR έχουν μία ειδική εσωτερική θήκη με ειδική θύρα για φακό, στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε την ειδική micro camera με την οποία πωλούνται.
Επιπλέον την ειδική κάμερα μπορείτε να την φορέσετε και στα άλλα ρούχα σας όπως οποιαδήποτε άλλη “φορετή” κάμερα. Η κάμερα των ρούχων NewViewWear καταγράφει Full HD video 1080p στα 30fps και φωτογραφίες των 5 megapixels. Διαθέτει φακό με 100 μοίρες γωνία θέασης, έχει σταθεροποιητή, μικρόφωνο, ενσωματωμένο WiFi (για Android και iOS συσκευές), λειτουργεί με μπαταρία λιθίου 800 mAh (φορτίζει μέσω microUSB) και δέχεται κάρτες μνήμης microSD. Μαζί δίνεται και το δικό της λογισμικό για τον Η/Υ.

Τα NEWVIEWWEAR μπλουζάκια είναι διαθέσιμα σε κόκκινο polo, πράσινο fleece και μπλε μακρυμάνικη μπλούζα με κουκούλα και η κάμερα έρχεται σε ασημί, λευκό, μαύρο και χρυσό χρώμα. Τα μεγέθη για κάθε είδος μπλούζας θα είναι S, M, L και XL.

Αυτή τη στιγμή το project βρίσκεται στην πλατφόρμα indiegogo με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για την υλοποίηση του. Σε περίπτωση που βγει στην αγορά κάθε μπλούζα με την κάμερα θα κοστίζει 299 δολάρια.

NEWVIEWWEAR-6

NEWVIEWWEAR-5

NEWVIEWWEAR-1

NEWVIEWWEAR-3

NEWVIEWWEAR-2

NEWVIEWWEAR-8

NEWVIEWWEAR-9.jpg

NEWVIEWWEAR

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

indiegogo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!