Προσωρινή αναστολή παραγγελιών για τον NIKKOR Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S

Η Nikon ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την αποδοχή παραγγελιών για τον φακό NIKKOR Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S.
O φακός ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο αλλά όπως λέει η ιαπωνική εταιρεία δεν προλαβαίνει να εξυπηρετήσει την ζήτηση.
Έχουμε λάβει μεγάλο αριθμό παραγγελιών για το “NIKKOR Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S”, που ξεπερνά τις προσδοκίες μας. Αποφασίσαμε να σταματήσουμε προσωρινά να δεχόμαστε παραγγελίες από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022. Εξετάζουμε την αύξηση της παραγωγής λόγω της ευνοϊκής υποδοχής των παραγγελιών, αλλά ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη που προκαλέσαμε μεγάλη ταλαιπωρία στους πελάτες που περιμένουν αυτό το προϊόν.
Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και θα ανακοινώσουμε αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί κάτι.
Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το παραδώσουμε το συντομότερο δυνατό, επομένως εκτιμούμε την κατανόησή σας.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!


Πριν φύγετε δείτε
- Ο Γ.Γ. Δημοσίας Τάξης προτρέπει τους πολίτες να βγάζουν φωτογραφία για ταυτότητα στους επαγγελματίες φωτογράφους (γιατί οι αστυνομικοί δεν είναι επαγγ. φωτογράφοι)!
- Απίστευτο: Η NASA κατέγραψε ανεμοστρόβιλο στον πλανήτη Άρη!
- Κυκλοφόρησε ο νέος φακός ArtraLab Nonikkor 24mm f/1.7!
- Δείτε εικόνες του επερχόμενου φακού Viltrox 20mm f/2.8!
- Άλλαξε η Κ.Υ.Α. για τις ταυτότητες: Η φωτογραφία μόνο στο myPhoto από επαγγελματίες φωτογράφους!
- myPhoto: Η διαδικασία που πρέπει να κάνει ο πολίτης πριν πάει στο αστυνομικό τμήμα!