Nikon: Ανακοίνωσε πρωτιά στις πωλήσεις FF μηχανών για τον Δεκέμβριο του 2017


Nikon: Ανακοίνωσε πρωτιά στις πωλήσεις FF μηχανών για τον Δεκέμβριο του 2017

Η Nikon προχώρησε σε μία επίσημη ανακοίνωση που αναμένεται να συζητηθεί πολύ και αφορά τις πωλήσεις που γίνανε τον Δεκέμβριο του 2017 στις Η.Π.Α.

H ανακοίνωση αναφέρει ότι η ιαπωνική εταιρεία κατέλαβε την πρώτη θέση των πωλήσεων Full Frame μηχανών που αλλάζουν φακό (DSLR και mirrorless μηχανές) για τον μήνα Δεκέμβριο του 2017, στην αγορά των Η.Π.Α.

Η πρωτιά αφορά και το ποσοστό πωλήσεων και τα έσοδα, σύμφωνα με το NPD Group και η σημασία της είναι σημαντική, γιατί οι πωλήσεις λόγω της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων είναι παραδοσιακά πολύ δυνατές. Μάλιστα τα νούμερα της Nikon μόνο για τον Δεκέμβριο φτάνουν τα αντίστοιχα νούμερα που έκανε η Nikon από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο του 2017.

Η επιτυχία της Nikon οφείλεται όπως αναφέρει η ανακοίνωση στις Nikon D850 και Nikon D750, οι οποίες είχαν μεγάλη ζήτηση.

Όπως αναφέρεται οι πωλήσεις των Full Frame μηχανών (όλων των εταιρειών) για τον μήνα Δεκέμβριο αυξήθηκαν στο +69% και τα έσοδα στο +59% σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2016. Αντίστοιχα η Nikon είδε αύξηση +81% και +88%.

Φαίνεται ότι η Nikon δουλεύει αρκετά πάνω στις FF DSLR μηχανές της κάτι που αποδίδει καρπούς, ειδικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Φυσικά η ανακοίνωση είναι μία απάντηση στην ανακοίνωση της Sony για την δεύτερη θέση στις πωλήσεις FF μηχανών στις Η.Π.Α., που είδαμε τον Απρίλιο του 2017.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!