Έρχεται η νέα Nikon 1 V3;


Έρχεται η νέα Nikon 1 V3;

Από ότι φαίνεται το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένουμε την Nikon να μας παρουσιάσει την νέα της mirrorless.

Η ιστοσελίδα NikonRumors αναφέρει ότι κατάφερε να συγκεντρώσει στοιχεία για τα χαρακτηριστικά της νέας μηχανής σύμφωνα με τα οποία η νέα Nikon 1 V3 θα βασίζεται σε αισθητήρα 18 megapixels και πολύ γρήγορη λειτουργία.
Το ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο με ανάλυση 2.440.000 dots θα είναι εξωτερικό και πιθανόν να πωλείτε ξεχωριστά, ενώ θα είναι εξοπλισμένο και με αισθητήρα ματιού και κουμπί για εναλλαγή με την οθόνη. Η οθόνη θα μπορεί να κινείται μέχρι 180 μοίρες.

Μαζί αναμένεται να ανακοινωθεί νέο grip, αλλά και ο νέος φακός για το σύστημα 1, Nikkor 10-30mm f/3.5-5.6 PD VR.

Η ανακοίνωση της νέας Nikon 1 V3 αναμένεται μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Άποψη: Αποτελεί ακόμα μυστήριο γιατί η Nikon εξακολουθεί να κινείται σε ρηχά νερά όσο αφορά το mirrorless σύστημα της και δεν προσφέρει μία mirrorless επαγγελματικών προδιαγραφών όπως κάνουν εδώ και καιρό Fujifilm, Sony, Panasonic και Olympus. Από ότι φαίνεται και από τις φήμες για την νέα της ναυαρχίδα στις mirrorless μηχανές με δυνατότητα αλλαγής φακού, τα πράγματα δεν θα αλλάξουν σύντομα.
Με αυτό τον τρόπο οδηγεί όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα mirrorless σύστημα επαγγελματικών προδιαγραφών στην αγκαλιά των άλλων εταιρειών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Nikon 1 V3
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!