Ανακοίνωση της Nikon για πρόβλημα με τον φακό 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6


Ανακοίνωση της Nikon για πρόβλημα με τον φακό 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6

Φαίνεται ότι όταν ο φακός του mirrorless συστήματος της ιαπωνικής εταιρείας χρησιμοποιείται για πολύ ώρα μπλοκάρει την μηχανή στην οποία βρίσκεται.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Nikon.

Προς τους χρήστες του φακού 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6
Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τη Nikon για τις φωτογραφικές σας ανάγκες.
Πρόσφατα επιβεβαιώθηκε το πρόβλημα που περιγράφεται παρακάτω και αφορά το φακό 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6 για προηγμένες φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς.
Λάβετε υπόψη τις λεπτομέρειες του προβλήματος και τις λύσεις του. Η Nikon πρόκειται να προσφέρει δωρεάν έλεγχο και service για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος όπως περιγράφεται παρακάτω.
Λυπούμαστε ειλικρινά για την ταλαιπωρία που ενδεχομένως σας έχει προκαλέσει αυτό το πρόβλημα.

Πρόβλημα
Όταν ο φακός 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6 χρησιμοποιείται για παρατεταμένες περιόδους ή όταν οι λειτουργίες zoom επαναλαμβάνονται συχνά, ενδέχεται να μην είναι εφικτή η σωστή επικοινωνία με τη φωτογραφική μηχανή, να εμφανιστεί μήνυμα σφάλματος στην οθόνη της φωτογραφικής μηχανής και η σωστή λειτουργία του φακού να διακοπεί.

Σχετικό προϊόν
– Το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται μόνο στο φακό 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6.
– Το πρόβλημα αυτό δεν παρουσιάζεται στο φακό 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6 PD-ZOOM.
– Η παρακάτω εικόνα απεικονίζει το μαύρο φακό 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6, αλλά το πρόβλημα αφορά σε φακούς όλων των αποχρώσεων.

H μαύρη ένδειξη που φαίνεται παρακάτω υποδεικνύει τους φακούς στους οποίους έχουν ήδη εφαρμοστεί οι λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Προσδιορισμός των φακών που έχουν ήδη ελεγχθεί ή/και επισκευαστεί.
Φακοί που φέρουν μαύρη ένδειξη στο κάτω μέρος της υποδοχής για την ακίδα στη μοντούρα του φακού της φωτογραφικής μηχανής έχουν ήδη ελεγχθεί ή/και επισκευαστεί από το κέντρο service της Nikon.
1 NIKKOR VR 10-30mm-1

Διαδικασία service
Τα κέντρα service της Nikon θα ελέγχουν τους φακούς και θα αντικαθιστούν τα εξαρτήματα ανάλογα με τις απαιτήσεις δωρεάν, και θα προσφέρουν δωρεάν αποστολή ανεξάρτητα από την κατάσταση της εγγύησης του προϊόντος. Εάν έχετε ήδη καταβάλει κάποιο ποσό για την επισκευή του φακού που παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα, επικοινωνήστε με τη Nikon ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

Αίτημα service
Απευθύνετε τις ερωτήσεις που αφορούν αυτό το πρόβλημα στο πλησιέστερο κέντρο service της Nikon.

Χρόνος service
Τα κέντρα service της Nikon συνήθως εξυπηρετούν τους πελάτες εντός 1-2 εβδομάδων μετά την παραλαβή του προϊόντος. Για λεπτομέρειες συνιστάται να επικοινωνήσετε με το τοπικό κέντρο service.

Η Nikon θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων. Και πάλι, σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τη Nikon για τις φωτογραφικές σας ανάγκες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!