Αναβάθμιση για το Nikon Camera Control Pro 2 με υποστήριξη για την Nikon D810


Αναβάθμιση για το Nikon Camera Control Pro 2 με υποστήριξη για την Nikon D810

Επιπλέον έχουν γίνει οι εξής τροποποιήσεις:
– Έχει προστεθεί η επιλογή Highlight-weighted (Σταθμισμένη στα φωτεινά σημεία) στις επιλογές Μέτρησης που βρίσκονται στην καρτέλα Έκθεση 2 (είναι διαθέσιμες μόνο όταν χρησιμοποιείται η D810).
– Έχουν προστεθεί επιλογές για τη Μέτρηση στην καρτέλα Video (είναι διαθέσιμες μόνο όταν χρησιμοποιείται η D810).
– Έχει προστεθεί η επιλογή Ισοβαρές στις επιλογές Picture Control που βρίσκονται στην καρτέλα Image Processing (Επεξεργασία εικόνας). (η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο όταν χρησιμοποιείται η D810).
– Έχει προστεθεί η ρύθμιση Διαύγεια στο διάλογο προσαρμογής που εμφανίζεται όταν γίνει κλικ στο κουμπί Edit… (Επεξεργασία…) της καρτέλας Image Processing (Επεξεργασία εικόνας). (η ρύθμιση είναι διαθέσιμη μόνο όταν χρησιμοποιείται η D810).
– Προστέθηκε η επιλογή Show Capture NX-D (Εμφάνιση NX-D λήψης) στο μενού Εργαλεία.

Με την νέα έκδοση σταμάτησε η υποστήριξη για τα Windows XP και το Mac OS X έκδοσης 10.6.

Το Camera Control Pro 2 επιτρέπει στο χρήστη τον απομακρυσμένο έλεγχο μιας φωτογραφικής μηχανής από έναν υπολογιστή, χρησιμοποιώντας ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση εάν, με τη φωτογραφική μηχανή, χρησιμοποιείται μονάδα επικοινωνίας της Nikon ή ασύρματος πομπός. Με αυτό το λογισμικό είναι δυνατός ο απομακρυσμένος έλεγχος από υπολογιστή των περισσότερων ρυθμίσεων της φωτογραφικής μηχανής.

Θα βρείτε την νέα έκδοση του Nikon Camera Control Pro 2 εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!