Nikon Camera Control Pro, αναβάθμιση με υποστήριξη για την Nikon D750


Nikon Camera Control Pro, αναβάθμιση με υποστήριξη για την Nikon D750

Πρόγραμμα ενημέρωσης του Nikon Camera Control Pro 2.19.0
Το Camera Control Pro 2 επιτρέπει στο χρήστη τον απομακρυσμένο έλεγχο μιας φωτογραφικής μηχανής από έναν υπολογιστή, χρησιμοποιώντας ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση εάν, με τη φωτογραφική μηχανή, χρησιμοποιείται μονάδα επικοινωνίας της Nikon ή ασύρματος πομπός. Με αυτό το λογισμικό είναι δυνατός ο απομακρυσμένος έλεγχος από υπολογιστή των περισσότερων ρυθμίσεων της φωτογραφικής μηχανής.

Αυτό το λογισμικό αποτελεί ενημέρωση του Camera Control Pro έκδοσης 2.13.0 – 2.18.0 στην έκδοση 2.19.0. Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης, βεβαιωθείτε ότι είναι εγκατεστημένο το Camera Control Pro έκδοσης 2.13.0 – 2.18.0 . Αυτή η ενημέρωση λογισμικού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εγκατάσταση εκδόσεων σε διαφορετική γλώσσα ούτε για τροποποίηση της γλώσσας στην έκδοση της εγκατεστημένης εφαρμογής.

Φροντίστε να διαβάσετε και να κατανοήσετε τους όρους της άδειας χρήσης και τις παρακάτω ενότητες πριν πραγματοποιήσετε λήψη του λογισμικού από τις συνδέσεις που βρίσκονται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Μοντέλα που υποστηρίζονται:
D3, D3S, D3X, D4, D4S, D60, D90, D300, D300S, D600, D610, D700, D750, D800, D800E, D810, D5000, D5100, D5200, D5300, D7000, D7100 και Df.

Τροποποιήσεις σε αυτήν την έκδοση
– Έχει προστεθεί υποστήριξη για τη φωτογραφική μηχανή D750.
– Έχει προστεθεί η καρτέλα Video 2 (εμφανίζεται μόνο όταν είναι συνδεδεμένη η D750).
Με αυτήν τη νέα καρτέλα οι χρήστες μπορούν να προσδιορίσουν τις ρυθμίσεις Picture Control, Περιοχή εικόνας, Ισορροπία λευκού και Υψηλή αποθορυβοποίηση ISO.

Θα βρείτε την νέα έκδοση του Nikon Camera Control Pro εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!