Αναβάθμιση για το Nikon Capture NX-D Beta


Αναβάθμιση για το Nikon Capture NX-D Beta

Ανάμεσα στις τροποποιήσεις – βελτιώσεις έχουμε την προσθήκη νέων επιλογών στην ρύθμιση της ισορροπίας λευκού, αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας, πιο γρήγορη προβολή των εικόνων, επίλυση του προβλήματος κατά το οποίο οι αλλαγές που γίνονταν σε RAW αρχεία δεν διατηρούνταν όπως και διόρθωση άλλων bugs.

To Nikon Capture NX-D προς το παρόν είναι στο στάδιο ανάπτυξης και με την Beta έκδοση του η εταιρεία προσπαθεί να δει ποια προβλήματα εντοπίζουν οι χρήστες ώστε να τα διορθώσει.

Μαζί με την αναβάθμιση της Beta έκδοσης η Nikon ανανέωσε και την σελίδα με feedback από τους χρήστες (ρίξτε μια ματιά εδώ).

Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση του Nikon Capture NX-D Beta εδώ.

Έχετε χρησιμοποιήσει το νέο Nikon Capture NX-D και αν ναι ποια είναι η γνώμη σας;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!