Χριστουγεννιάτικη προσφορά “CASHBACK” από τη Nikon


Χριστουγεννιάτικη προσφορά “CASHBACK” από τη Nikon

Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένους φακούς και συνδυασμούς σώματος-φακού. Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Χριστουγεννιάτικη προσφορά “CASHBACK” από τη ΝΙΚΟΝ

Τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για να κάνετε μοναδικά δώρα στους αγαπημένους σας αλλά και στον εαυτό σας. Γι΄αυτό η Nikon σας προσφέρει Χριστουγεννιάτικο “CASHBACK” (επιστροφή χρημάτων) με την αγορά συγκεκριμένων φακών NIKKOR. Εάν μαζί με την αγορά φακού από αυτούς που συμμετέχουν στην ενέργεια “CASHBACK” πραγματοποιηθεί και αγορά συγκεκριμένου σώματος φωτογραφικής μηχανής Full Frame, τότε ισχύει και πρόσθετο “CASHBACK” για την αγορά του σώματος της φωτογραφικής μηχανής.
Με την Χριστουγεννιάτικη προσφορά επιστροφής χρημάτων “CASHBACK” της Nikon, τα φετεινά Χριστούγεννα θα σας μείνουν αξέχαστα.

Η ενέργεια “CASHBACK” αφορά αγορές που θα πραγματοποιηθούν κατά τη χρονική περίοδο από 05.11.2014 έως και 17.01.2015, σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.nikon.gr.

Δ. & Ι. Δαμκαλιδης ΑΕ
Ζεφύρου 44, 175 64, Παλαιό Φάληρο
τηλ: 210 9410888, fax: 210 9427058
e-mail: patsiou@damkalidis.gr

Ακολουθούν οι φακοί που συμμετέχουν στην προσφορά και οι όροι για την ισχύ της προσφοράς:

nikon-lenses

nikon-bodies

Προσδιορισμός των προϊόντων και όροι του “CASHBACK”
1. Για αγορά φακών
Το “CASHBACK” ισχύει για την αγορά των φακών που αναφέρονται στην παρακάτω λίστα και το ποσό του “CASHBACK” ανά φακό έχει ως εξής:
2. Για αγορά μηχανής μαζί με φακό
Επίσης εάν πραγματοποιηθεί και αγορά σώματος φωτογραφικής μηχανής Full Frame από την παρακάτω λίστα μαζί με την αγορά και κάποιου φακού ανά μηχανή από την παραπάνω λίστα, τότε ισχύει και πρόσθετο “CASHBACK” για την αγορά του σώματος της μηχανής.
Διευκρινίζεται ότι το “CASHBACK” για το σώμα της μηχανής δεν ισχύει για αγορά σώματος μηχανής μεμονωμένα δηλαδή χωρίς την αγορά και κάποιου από τους παραπάνω φακούς.
Η λίστα των μηχανών και το ποσό του “CASH BACK” ανά μηχανή έχει ως εξής:
3. Η αφαίρεση της αξίας του “CASHBACK” γίνεται άμεσα από το σημείο πώλησης.

4. Η αγορά θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κατά τη χρονική περίοδο από 05.11.2014 έως και 17.01.2015 από επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!