Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες των νέων φακών της Zeiss για Sony Full Frame μηχανές

H ιστοσελίδα SonyAlphaRumors δημοσίευσε τις φωτογραφίες των δύο πρώτων φακών που θα δούμε, του Zeiss Loxia 50mm f/2.0 Planar και του Zeiss Loxia 35mm f/2.0 Biogon.
Οι φακοί της νέας σειράς θα έχουν μόνο manual εστίαση, ενώ το διάφραγμα τους θα ελέγχεται τόσο μέσω δαχτυλιδιού διαφραγμάτων όσο και μέσω της μηχανής ηλεκτρονικά.

Ο Zeiss Loxia 50mm f/2.0 Planar θα αποτελείται από 6 οπτικά στοιχεία σε 4 groups, με ελάχιστη απόσταση εστίασης τα 45 εκατοστά.

Οι Zeiss Loxia 50mm f/2.0 Planar και Zeiss Loxia 35mm f/2.0 Biogon αναμένεται ανακοινωθούν από Δευτέρα και είναι οι δύο πρώτοι φακοί από τους συνολικά πέντε που θα ανακοινωθούν στην σειρά Loxia μέσα στο επόμενο εξάμηνο με χρόνο.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x

Adblock Detected

Για να συνεχίσετε την περιήγησή σας στο pttl.gr, παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Ad Blocker.

Οι διαφημίσεις μας επιτρέπουν να διατηρούμε το περιεχόμενο δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας. Χωρίς τη διαφημιστική υποστήριξη, η λειτουργία και η εξέλιξη του site δεν θα ήταν εφικτές.

Μόλις απενεργοποιήσετε το Ad Blocker, ανανεώστε τη σελίδα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του pttl.gr.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.