Υποδεχόμαστε τέσσερις νέες μηχανές στη σειρά Nikon COOLPIX


Υποδεχόμαστε τέσσερις νέες μηχανές στη σειρά Nikon COOLPIX

Πρόκειται για τις SuperZoom Nikon COOLPIX B700 με οπτικό zoom 60x, Nikon COOLPIX B500 με οπτικό zoom 40x, τη λεπτή με μεγάλο zoom 35x, Nikon COOLPIX A900 και την λεπτή Nikon COOLPIX A300.

Από τις τέσσερις μηχανές οι τρεις πρώτες είναι πιο εξελιγμένες.

Οι Nikon COOLPIX B700 και Nikon COOLPIX A900 καταγράφουν 4K UHD video.

Επιπλέον οι Nikon COOLPIX B700, Nikon COOLPIX A900 και Nikon COOLPIX B500 ενσωματώνουν WiFi και NFC αλλά και την νέα τεχνολογία SnapBridge.

Οι Nikon COOLPIX B700, Nikon COOLPIX B500 και Nikon COOLPIX A900 θα είναι διαθέσιμες αυτή την άνοιξη, στις τιμές των 499, 299, 399 δολαρίων αντίστοιχα.
Πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα και τιμή της Nikon COOLPIX A300 δεν έγιναν γνωστές.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ COOLPIX ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SNAPBRIDGE SYNC AND SHARE

Αθήνα, Ελλάδα, 23 Φεβρουαρίου 2016: Ανακαλύψτε τις ισχυρές νέες προσθήκες στη σειρά φωτογραφικών μηχανών COOLPIX της Nikon, που συνδυάζουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία απεικόνισης Nikon και τα αξιόπιστα οπτικά στοιχεία NIKKOR με φακούς εξαιρετικά μεγάλου zoom για την εξασφάλιση κορυφαίων επιδόσεων.

Η COOLPIX B700 με οπτικό zoom 60x και η COOLPIX A900 με οπτικό zoom 35x, διαθέτουν και οι δύο δυνατότητες υπερ-τηλεφακού και υπερσύγχρονη δυνατότητα εγγραφής video 4K UHD, ενώ η COOLPIX B500 συνδυάζει αισθητήρα CMOS εντυπωσιακής ανάλυσης 16 megapixel με οπτικό zoom 40x. Η κομψή και λεπτή COOLPIX A300 έχει οπτικό zoom 8x.

Αυτές οι φωτογραφικές μηχανές είναι όλες συμβατές με το SnapBridge, τη νέα εφαρμογή της Nikon που διατηρεί μια μόνιμη αυτόματη σύνδεση μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής και της έξυπνης συσκευής σας, για μεγαλύτερο έλεγχο κατά τις φωτογραφίσεις σας.

Η COOLPIX B700 διαθέτει φακό με οπτικό zoom 60x και γυάλινο στοιχείο Super ED εξαιρετικής οπτικής κατασκευής NIKKOR, με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 120x¹, που σας επιτρέπει να τραβάτε εύκολα και με εντυπωσιακή λεπτομέρεια μακρινά θέματα όπως το φεγγάρι και θέματα στην άγρια φύση ή σπορ με γρήγορη δράση. Η δυνατότητα εγγραφής video 4K UHD/30p εξασφαλίζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τις εγγραφές σας, ενώ παράλληλα χάρη στις λήψεις σε RAW (NRW) έχετε επιλογές ρετουσαρίσματος υψηλής ποιότητας. Αυτή η φωτογραφική μηχανή 20,3 megapixel με εξαιρετικά μεγάλο zoom, περιλαμβάνει σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) υψηλής απόδοσης για λήψεις ακριβείας, με Οπτικό VR (απόσβεση κραδασμών) διπλής ανίχνευσης 5 στοπ² και πλευρικό χειριστήριο zoom που ελαχιστοποιεί το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής. Έχετε την επιλογή να καδράρετε τις λήψεις σας είτε στο ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σκόπευτρο, είτε στην πτυσσόμενη οθόνη LCD 7,5 cm/3 in., απολαμβάνοντας και στα δύο ανάλυση 921k dot για δημιουργικές συνθέσεις από κάθε γωνία. Παράλληλα, με την εφαρμογή SnapBridge μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας στη στιγμή.

Nikon COOLPIX B700

Nikon COOLPIX B700

Nikon COOLPIX B700

Nikon COOLPIX B700

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Nikon.

Η COOLPIX A900 έχει ανάλυση 20,3 megapixel και περιλαμβάνει οπτικά στοιχεία NIKKOR εξαιρετικής ποιότητας, διατηρώντας ωστόσο τις μικρές διαστάσεις του σώματος της φωτογραφικής μηχανής ώστε να ταιριάζει με κάθε τρόπο ζωής. Τραβήξτε εντυπωσιακές ταξιδιωτικές σκηνές με τέλειες λεπτομέρειες χάρη στον ισχυρό φακό οπτικού zoom 35x με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 70x¹ ή καταγράψτε τις οικογενειακές στιγμές που θέλετε να θυμάστε για πάντα σε ευκρινή video ποιότητας 4K UHD/30p. Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας με την ανακλινόμενη οθόνη LCD 7,5-cm/3 in. με ανάλυση 921k dot καθώς και με τις χειροκίνητες λειτουργίες έκθεσης (P/S/A/M) και απολαύστε τη δυνατότητα να μοιράζεστε αμέσως τις φωτογραφίες σας χάρη στην εφαρμογή SnapBridge. Με τη λειτουργία AF υψηλής ταχύτητας είστε έτοιμοι να φωτογραφίσετε σε δευτερόλεπτα, το κουμπί zoom άμεσης επαναφοράς ξαναεστιάζει αμέσως σε ένα θέμα εάν θέλετε και μπορείτε επίσης να δημιουργείτε εξαιρετικά εύκολα video υπερ-χρονικής υστέρησης και Time-lapse. Η απόσβεση κραδασμών (VR) υψηλής απόδοσης εξασφαλίζει ευκρινείς λήψεις και καθαρά video ακόμη και σε πλήρες zoom.

Nikon COOLPIX A900

Nikon COOLPIX A900

Nikon COOLPIX A900

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Nikon.

Απολαύστε εύκολα μοναδική ποιότητα εικόνας χάρη στην COOLPIX B500 των 16 megapixel. Το οπτικό zoom NIKKOR 40x, με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 80x¹, σας επιτρέπει να βρίσκεστε στην καρδιά της δράσης, ενώ το πλευρικό χειριστήριο zoom ενισχύει τη σταθερότητα αυτής της φωτογραφικής μηχανής. Εξερευνήστε ασυνήθιστες οπτικές γωνίες χάρη στην ανακλινόμενη οθόνη LCD 7,5 cm/3 in. 921k dot, ξαναεστιάστε εύκολα σε κάποιο θέμα αν θέλετε χάρη στο κουμπί zoom άμεσης επαναφοράς και τραβήξτε video Full HD.

Nikon COOLPIX B500

Nikon COOLPIX B500

Nikon COOLPIX B500

Nikon COOLPIX B500

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Nikon.

Με τη λεπτή και κομψή COOLPIX A300 με ανάλυση 20,1 megapixel τραβάτε εύκολα φωτογραφίες κατά τις μετακινήσεις σας. Επιτύχετε εξαιρετικές κοντινές λήψεις χάρη στο οπτικό zoom NIKKOR 8x, το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 16x¹, τραβήξτε εύκολα τέλεια πορτραίτα με τη λειτουργία «Έξυπνο πορτραίτο» και εκμεταλλευθείτε τη λειτουργία «Αυτόματη επιλογή σκηνής» που βελτιστοποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής.

Niko COOLPIX A300

Niko COOLPIX A300

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Nikon.

SNAPBRIDGE

Η ζεύξη μιας έξυπνης συσκευής με τη φωτογραφική μηχανή Nikon γίνεται εύκολα και χρειάζεται να γίνει μόνο μία φορά. Απλά εγκαταστήστε την εφαρμογή SnapBridge στο smartphone ή το tablet σας, ενεργοποιήστε τη φωτογραφική μηχανή και επιλέξτε την από τη λίστα διαθέσιμων συσκευών που εμφανίζονται στην εφαρμογή. Το SnapBridge παραμένει συνδεδεμένο στη φωτογραφική μηχανή σας στο παρασκήνιο και πλέον μπορείτε να μεταφέρετε τις λήψεις σας χωρίς να πρέπει να επανασυνδέεστε κάθε φορά. Γίνεται συγχρονισμός των φωτογραφιών στη φωτογραφική μηχανή ακόμη κι όταν είναι σε λειτουργία αδράνειας και μπορείτε να συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την έξυπνη συσκευή χωρίς διακοπές. Με την εφαρμογή SnapBridge, στην έξυπνη συσκευή εμφανίζεται ζωντανή προβολή όλων όσων συλλαμβάνει η φωτογραφική μηχανή Nikon. Μπορείτε να συνθέσετε λήψεις στην οθόνη του smartphone ή του tablet σας και να ενεργοποιήσετε απομακρυσμένα το κλείστρο για να τραβηχθεί η φωτογραφία.
Παρουσιάζοντας τις νέες φωτογραφικές μηχανές COOLPIX και την εφαρμογή SnapBridge, η Ines Bernardes, Διευθύντρια Προϊόντων για τις COOLPIX στη Nikon Europe, δήλωσε: «Αυτές οι νέες προσθήκες στη σειρά φωτογραφικών μηχανών COOLPIX εξασφαλίζουν κορυφαία απόδοση, με πρωτοφανή αποτύπωση λεπτομερειών. Οι εικόνες που σας χαρίζουν ξεπερνούν κάθε φαντασία χάρη στις εξαιρετικά ισχυρές δυνατότητες zoom τους. Παράλληλα, η νέα εφαρμογή SnapBridge διευκολύνει απόλυτα την κοινή χρήση και μεταφορά εικόνων καθώς γίνεται πλέον άμεσα και αυτόματα. Είτε φωτογραφίζετε σπορ γεμάτα δράση, είτε ταξίδια αλλά και εάν τραβάτε απλά πορτραίτα με τους φίλους και την οικογένειά σας, θα βρείτε μια νέα φωτογραφική μηχανή COOLPIX που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες σας».
¹ Η μεγιστοποίηση του Dynamic Fine Zoom υπολογίζεται από τη μέγιστη ευρυγώνια θέση του οπτικού zoom.
² Μετράται σύμφωνα με τα πρότυπα CIPA σε απόσταση περίπου 350 mm (ισοδύναμη με την εστιακή απόσταση 35 mm σε φορμά [135]).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!