Nikon Coolpix S3500, μικρή αλλά μόνο στο μέγεθος


Nikon Coolpix S3500, μικρή αλλά μόνο στο μέγεθος

 Μία νέα compact μηχανή ανακοίνωσε σήμερα η Nikon.  Πρόκειται για την S3500, την διάδοχο της πιο πετυχημένης μηχανής της ιαπωνικής εταιρείας από πλευρά πωλήσεων, S3300.  Με νέο αισθητήρα 20 megapixels και οπτικό ζουμ 7x, δυνατότητα HD video και οθόνη 2.7″ αποτελεί μία άριστη επιλογή για κάποιον που θέλει μία μηχανή για καθημερινή χρήση σε οικονομική τιμή.  Ακολουθεί το δελτίο τύπου της αντιπροσωπείας της Nikon στην Ελλάδα, Δαμκαλίδης.

Η Nikon παρουσιάζει το διάδοχο μοντέλο της κορυφαίας σε πωλήσεις φωτογραφικής μηχανής COOLPIX
Αθήνα, Ελλάδα, 21 Φεβρουαρίου 2013 – Η Nikon Europe παρουσιάζει σήμερα μια νέα προσθήκη στη σειρά των φωτογραφικών μηχανών COOLPIX S με compact σχεδιασμό. Ακολουθώντας την επιτυχημένη S3300, τη φωτογραφική μηχανή με τις περισσότερες πωλήσεις σε όλες τις κατηγορίες στην Ευρώπη, η S3500 προσφέρεται σε πολλά χρώματα και είναι τόσο ελκυστική όσο και έξυπνη, διαθέτοντας ευρυγώνιο φακό zoom 7x NIKKOR, οθόνη LCD 6,7 cm (2,7 in.), απόσβεση κραδασμών με μετατόπιση φακού, δυνατότητα εγγραφής video 720p και εφέ φίλτρου ενσωματωμένα στη μηχανή.
Ο Nicolas Gillet, διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe, δήλωσε: «Η COOLPIX S3500 είναι ιδανική για να αποτυπώσετε τη διασκέδαση τη στιγμή που συμβαίνει. Η αυτόματη εστίαση σε συνδυασμό με την τεχνολογία απόσβεσης κραδασμών για την εξάλειψη των επιδράσεων από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής εξασφαλίζουν τη λήψη εντυπωσιακά ευκρινών εικόνων, ενώ ο ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom καλύπτει εύκολα τόσο τις ομαδικές λήψεις όσο και τα κοντινά πορτραίτα. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός, το φινίρισμα υψηλής ποιότητας, τα ελκυστικά χρώματα, καθώς και το δημοφιλές καλλιτεχνικό στυλ της φωτογραφικής μηχανής θα σας κάνουν να μην θέλετε να την αποχωριστείτε ποτέ.»
Η S3500 – Αξιοποιήστε περισσότερο τις αναμνήσεις σας
Η COOLPIX S3500, η φωτογραφική μηχανή που μπορεί εύκολα να γλιστρήσει στην τσέπη σας, αλλά παράλληλα να προκαλέσει αίσθηση κάθε φορά που θα την παρουσιάζετε, είναι η ιδανική επιλογή για τις βόλτες σας στην πόλη και είναι πιο ευέλικτη από οποιοδήποτε smartphone. Διαθέτει κομψό σώμα 20,5 mm, ενώ παράλληλα έχει φακό NIKKOR με οπτικό zoom 7x και τεχνολογία απόσβεσης κραδασμών, ώστε να εξασφαλίζει τη λήψη καθαρών και σταθερών φωτογραφιών και video, είτε βιντεοσκοπείτε τους φίλους σας σε μια νυχτερινή έξοδο είτε ζουμάρετε σε ένα δημοφιλές αξιοθέατο.
Διατηρώντας την απλότητα, η S3500 ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα χωρίς ταλαιπωρία. Οι 18 λειτουργίες σκηνής βελτιστοποιούν αυτόματα τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής, προσαρμόζοντάς την σε δημοφιλή σενάρια φωτογράφισης, ενώ το σύστημα έξυπνου πορτραίτου παρέχει μια μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών αυτόματης ανίχνευσης που εξασφαλίζουν πορτραίτα χωρίς ατέλειες. Οι επιλογές ιδιαίτερης επεξεργασίας σάς βοηθούν να επιτύχετε πιο κολακευτικά πορτραίτα και το μενού επεξεργασίας διαθέτει πληθώρα επιλογών για την άμεση βελτίωση των φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας γρήγορου εφέ κατά την αναπαραγωγή. Περιλαμβάνονται επιλογές, όπως το χρώμα επιλογής, το οποίο μετατρέπει τη φωτογραφία σας σε μονόχρωμη και κατόπιν προσθέτει μια πινελιά χρώματος της επιλογής σας, και η διάθλαση, η οποία προσθέτει ένα εφέ σε σχήμα αστεριού στα φωτεινά αντικείμενα.
Μόλις τραβήξετε τις φωτογραφίες που θα σας κάνουν περήφανους, θα μπορείτε να τις εκτυπώσετε σε μεγάλο μέγεθος χάρη στο υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας που εγγυάται ο αισθητήρας CCD 20 megapixel. Δεν θα έχετε καμία δικαιολογία για να μην εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας και να κάνετε τις αναμνήσεις σας αξέχαστες. Εναλλακτικά, μπορείτε να μοιραστείτε ηλεκτρονικά τις αναμνήσεις σας χρησιμοποιώντας μια κάρτα Eye-Fi X2 (ή νεότερης έκδοσης) για να μεταφέρετε άμεσα τις ψηφιακές φωτογραφίες σας σε φορμά JPEG στην έξυπνη συσκευή ή τον υπολογιστή σας.

Οι εκκολαπτόμενοι κινηματογραφιστές θα λατρέψουν την εγγραφή ευκρινών video HD (720p) που είναι άμεσα διαθέσιμη με το πάτημα του ειδικού κουμπιού εγγραφής video. Μπορείτε να αποτυπώσετε άμεσα τις καλύτερες στιγμές και να τις αναπαραγάγετε στη μεγάλη οθόνη LCD 6,7 cm (2,7 in.). Ακόμα και υπό το έντονο φως του ήλιου ή σε χαμηλό φωτισμό, η δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας της οθόνης προσφέρει ευκρινή λήψη και αναπαραγωγή.Η COOLPIX S3500 διατίθεται σε οχτώ χρώματα: πορφυρό, ασημί, μαύρο, κόκκινο, πορτοκαλί, ροζ, ροζ με καλλιτεχνικό σχέδιο και μπλε με καλλιτεχνικό σχέδιο.Nikon Coolpix S3500

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

COOLPIX S3500
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!